Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megkért, hogy borotváljam a fanszőröm, mert gusztustalan. Ez normális? 26F
Nemrég jöttünk össze és eddig semmi gond nem volt, hogy szőrös a farkam. Aztán most előjött azzal, hogy az eddigi partnerei mind kopaszok voltak és nem bírja tovább, hogy nekem natúr, plusz undorodik szőrős farkat szopni.
Tény, hogy sose borotváltam se a farkam felett se a zacsit, de eddig sose szóltak meg így miatta. Én nem akarom borotválni, mert kisfiúsan nézne ki. Azonkívül élvezem, hogy a szőrömben eltűnik a puncija. Hogy kezeljem a helyzetet
Az alapprobléma,hogy a férfiasságról való elképzeléseid tévesek.
Van egy sablon a fejedben,miszerint mit jelent ferfinak vagy nőnek lenni.
Hát nem azt,amit te gondolsz.
Plussz még labilis és határozatlan is vagy,mert ilyesmikben kapaszkodsz.A szőröd mondja meg az identitásod.
Mit akarsz bebizonyítani a szőröddel?Hogy ettől férfi vagy?
Hát ha neked ez az egyetlen fontos kelléke annak,hogy férfi vagy,akkor lehet nem is vagy az.
Borotváld le azt a nyomorult szőrt.Nem fogsz belehalni.Pár hét után úgyis visszanő,és az élet megy tovább szőrröddel,ha annyira hiányozni fog.
Nem nagy szám, párod megkér valamire, ami neked kicsit sem fáj.
Én személy szerint magamtól is borotvalom, mikor egyedül voltam akkor is. Számomra higenikusabb.
Igaza van a parodnak, undorító a szőr.
Egyik pasimnak volt szőrős a farka és rendesen ott maradtak a kezemen a szőrszálak nagyon hányingerkeltő
Egy rövidre vágás nem nagy dolog tényleg, férfiként, ha nincs senkim, akkor is rendszeresen rövidítem. Totál csupaszra én sem szeretem mondjuk, max. ritkán.
Barátnőd borotválja? Neked rajta hogy tetszik? Engem pl.csajokon a fazon izgat. Az is egy kompromisszum, hogy megbeszélitek, kinek mi tetszik, és mindketten abba az irányba változtatjátok.
24
Gondolom te meg leborotváltad a hajad, mert az is hullik... LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!