Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megkért, hogy borotváljam a fanszőröm, mert gusztustalan. Ez normális? 26F
Nemrég jöttünk össze és eddig semmi gond nem volt, hogy szőrös a farkam. Aztán most előjött azzal, hogy az eddigi partnerei mind kopaszok voltak és nem bírja tovább, hogy nekem natúr, plusz undorodik szőrős farkat szopni.
Tény, hogy sose borotváltam se a farkam felett se a zacsit, de eddig sose szóltak meg így miatta. Én nem akarom borotválni, mert kisfiúsan nézne ki. Azonkívül élvezem, hogy a szőrömben eltűnik a puncija. Hogy kezeljem a helyzetet
Még hogy gusztustalan... divatmajom kislány.
Ha most engedsz, ki tudja, hol áll meg.
Ez ízlés kérdése. Megértem mindkettőtöknek. Próbáld meggyőzni. Ha nem sikerül, akkor nem illetek össze, és kész.
41FHET
1. lehet, benne lenne, de itt nem olvastam kompromisszumról
2. nem azt mondja,hogy neki nem tetszik, hanem eleve kijelenti, hogy a pasija undorító, ez azért nem ugyanaz
3. nem mondta, hogy az teszi férfiassá, azonban az tény, hogy alapesetben a kisfiúké nem szőrös
Én gond nélkül szőrtelenítem, sőt, mára alapnak számít, hogy legalább rövidre legyen vágva, vagy fazonra, akár kopaszra.
Én fordított élethelyzetben voltam, amikor én kértem barátnőtől, hogy szőrtelenítse, akár segítenék is neki, de ő mindenképp elzárkózott ettől. Egyszer sem volt hajlandó megpróbálni! Nem ettől, de fél év után szétmentünk.
A legtöbb partnerem vagy önmaga fazonírozta, csupaszította, tehát már így kaptam első együttlétnél vagy kérésemre megtette. Ez az egy volt ilyen totálisan elzárkózó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!