Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megkért, hogy borotváljam a fanszőröm, mert gusztustalan. Ez normális? 26F
Figyelt kérdés
Nemrég jöttünk össze és eddig semmi gond nem volt, hogy szőrös a farkam. Aztán most előjött azzal, hogy az eddigi partnerei mind kopaszok voltak és nem bírja tovább, hogy nekem natúr, plusz undorodik szőrős farkat szopni.
Tény, hogy sose borotváltam se a farkam felett se a zacsit, de eddig sose szóltak meg így miatta. Én nem akarom borotválni, mert kisfiúsan nézne ki. Azonkívül élvezem, hogy a szőrömben eltűnik a puncija. Hogy kezeljem a helyzetet
2021. dec. 28. 19:46
11/37 anonim válasza:
Nem a pasija undorító, hanem a szőr. És ha legalább vissza vágja a szőrt, attól nem lesz kisfiús. Lehet tükör sima is, akkor se lesz egy felnőtt férfi intim tájéka kisfiús, hacsak nem 4 centis a pénisze. Hogy tudnak emberek ilyeneken rugózni, pár centi szőrhöz ragaszkodni.
12/37 anonim válasza:
Hogy tudnak emberek ilyeneken rugózni, pár centi szőrtől undorodni...
13/37 anonim válasza:
Ennyi erővel, ha a szemedet találja undorítónak, kinyomod?
14/37 anonim válasza:
Te is kérj valamit cserébe, csak akkor csináld meg ha ő is megteszi amit kérsz.
15/37 anonim válasza:
hogy lehet valaki ennyire igénytelen, ha van párja? XD
16/37 anonim válasza:
Annyira jelentéktelen semmiség 2 hetente rövidre vágni, hogy kár ezen fennakadni. És annyival kulturáltabban nézki, hogy nem értem magától hogy hogy valaki nem csinálja.
17/37 anonim válasza:
Szerintem meg ne hagyd magad. Egyrészt a szőr természetes, nem tudom mi ebben az igénytelenség. Másrészt meg sorra ki fog találni valamit, hogy mi undorító még rajtad?
18/37 anonim válasza:
Háááát... ha követelné a csaj akkor kidobnám, nem vagyok játékbaba. Ha kérné akkor megtenném.
19/37 anonim válasza:
Mint írták is előttem, nem nagy dolog legalább rövidebbre vágni, pár hetente 1-2 percet vesz el az életedből. De ha ennyi kompromisszumra nem vagy képes, és a te ferfiasságod ebben merül ki, akkor keress mást, ő is jobban jár, sokat nem veszít.
20/37 anonim válasza:
Én fiú létemre is azt mondom, hogy undorító a szőrzet, nekem csak a karomon meg a lábamon van, mindenhol máshol gyantáztatok, a barátnőm imádja, szerintem abszolút megéri azokért a plusz kényeztetésekeért amit így kapok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!