Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Voltatok már úgy hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már úgy hogy alig kellett hozzáérni a puncitokhoz és elélveztetek? Mi izgatott fel annyira?

Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Igen

A pasim

2021. dec. 28. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Bár ilyen egyszerű lenne.
2021. dec. 28. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

Volt tegnap egy hasonló kérdés, oda válaszoltam, de kaptam negatív pontokat is, mondjunk nem értem miért.

Férfi vagyok, egy alkalom tisztán rémlik, mikor a párom elélvezett anélkül hogy hozzá nyúltam volna szexuálisan. Egy egyszerű csók volt, igaz hevesebben, összebújva egy kávézóban, mikor dúlt a szerelem. Utána mondta, hogy 'most elmetm'. Nem eget rengető orgazmus volt, de orgazmus. Ez nőknél nagyon másképp megy mint férfiaknál.

De nekem is volt olyan hogy nem nyúltam magamhoz, de a párom olyat mondott, hogy elélveztem tőle egyből, anélkül hogy a farkamhoz ért volna.

2021. dec. 28. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

több alkalmi partneremnél is volt ilyen.

A csajok állítása szerint, már régóta (hónapok) nem voltak előttem senkivel, és nem is igazán segítettek magukon, mert az nekik "nem olyan"...

Volt aki kb fél perc alatt elélvezett ahogy nyalni kezdtem, olyan is volt, aki már a bugyi alatti simogatás alatt elment.

Nincs ezzel semmi gond, nekem tetszett, ohgy ennyire be voltak indulva.

2021. dec. 28. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Jó olvasni lányok kommentjeit :)

58F

Feri

2021. dec. 28. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már volt ilyen de csak saját magam által.
2021. dec. 28. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Előfordul néha ilyen, s általában ugyanaz váltja ki: egy pasi akitől teljesen be vannak indulva.
2021. dec. 28. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy álom hatására, a jelenlegi barátomról. (Ahogy visszagondoltam rá reggel)
2021. dec. 28. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!