Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölfyek, análplug ot használva jobban elélveztek szexközbe ?
nem okoz plusz érzést
a barátom néha beteszi, de magamtól nem jutna eszembe
Nagyon jó érzés, én masztihoz is szoktam néha használni. Meglep, hogy itt más válaszok érkeznek. Persze aki nem szereti, ha a fenekénél matatnak, annak nem fog tetszeni ez sem, ez azt hiszem egyértelmű. De nagyon jó érzés tud lenni a feszítés a popsiban és ez ugye kényelmes is, mert nem akkora méret, mint egy dildo.
Mellesleg neked is izgató lesz, mert így szűkebb lesz a punci és érezni is fogod a farkaddal a plugot.
Ha még sosem próbáltátok, ne vegyél túl nagy méretet, S max M-es legyen. Síkosító kell hozzá. Az hogy milyen anyagból legyen, nagyon egyéni preferencia kérdése. Van a sima gumi szerű anyag, az a klasszik. Én mondjuk szeretem a fém plugokat, mert engem pluszban izgat az, hogy olyan hideg, mikor a bőrömhöz ér, de ez lehet valakinek inkább negatívum.
N
Maszti közben is szeretem, főleg a fémet, engem felizgat, hogy eleinte hideg. Szűkebb is a punci, plusz ahogy ujjazom/dildózom a puncim, egészen érezni, ahogy a plug is mocorog és elég extra élvezetet ad.
Szóval #5-nél a pont, tökéletesen leírta, mennyire jó érzés tud lenni egy megfelelő méretű plug. :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!