Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi észre, hogy elélveztem? Túl tág vagyok?
6 éves házasság, szóval igencsak volt időnk ráhangolódni egymásra. Hogyhogy nem érzi, hogy elmentem? Olyankor mindenkinek szorosabb, összehúzódik a hüvely, hangot is adok ki, őt is szorosabban húzom magamhoz, szóval le kellene vennie a tipikus "tüneteket". Mégis minden szex után megkérdezi, elélveztem-e, mert ő nem érezte. A régebbi kapcsolataimban ez nem volt kérdés, mindig tudták, mikor vagyok a csúcson. Bennem van a hiba?
Természetesen privát üzeneteket köszi nem kérek !!!
Nem kell ebböl ügyet csinálni.
Volt túl tág nőm, azt sem éreztem hogy benne vagyok. A 4 ujjamnlazán becsusszant és még fel sem volt izgulva rendesen.
Ha bő lennél rá akkor már rég lelépett volna vagy te.
nem annyira egyértelműek a dolgok mint azt a nők hiszik, hiszen nem feltétlenül csak orgazmusnál csinálják ezt hanem közben is elötte is meg úgy alapbol h jól nekik
ha meg nem vagy az a fajta aki úgy elmegy h abba kell hagyni vagy remegsz mint a kocsonya csak hagyod h csinálja tovább h ő is befejzze pláne nem tudja h sikerrel járt vagy sem
de örülj neki h még mindig érdekli h neked jó volt e és nem úgy van vele h áááá biztos jó volt király vagyok és kész
7
Vagy berakja, reszell 2 percet, elélvez hátat fordít és nézi a tv t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!