Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy szexuális tartalmú álom annyira intenzív, hogy arra ébredjek, hogy fizikailag is elélveztem?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel álmodtam, akivel egy ideje kerülgetjük egymást, de még nem volt köztünk szex. Most éjszaka vele álmodtam, egy nagyon intenzíven megélt szexuális álom volt, aminek a végén az álomban is és a valóságban is elélveztem. Talán tiniként volt utoljára ilyen élményem, az első magömlésnél. Létezhet ez, hogy egy szexuális tartalmú álomtól a valóságban is elélvezzek? Ráadásul úgy ébredtem, mint aki lefutta a maratont. Teljesen vizes lett rajtam a pizsamapóló, a hajam, de még a párna is.2021. okt. 16. 05:46
1/7 anonim válasza:
Előfordul hogy ennyire intenziv egy álom hogy a szervezeted teljesen átéli mivel azválom is kép és hangi dolog hiába az agy kreálja fel is dolgozza ezért történtek a dolgok
3/7 anonim válasza:
Sajnos nem sok ilyen álmom van, de ha igen akkor 90%ban orgazmusra kelek. Nőként
4/7 anonim válasza:
Velem is volt ilyen :D mehetett is a pizsoma a mosásba azonnal mert minden tiszta sperma volt :D na én meg zuhanyozni :D
5/7 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy utána egész nap roppant intenzíven kívántam az illetőt, egész nap csak rá és a vele való szexre tudtam gondolni, teljesen felizgulva. Ennél már sokkal jobb lett volna ha inkább már álmomban elmegyek :D
7/7 anonim válasza:
Volt nekem is, még idősebb koromba is . 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!