Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nem lányok, Nők!! Tetszenek-e nektek az olyan férfiak, akik nagyon határozottak, keményen megmondják mit akarnak, és nem hernyóznak, fizikailag is kemények. Tetszenek-e ők nektek?
2esről távolról bűzlik, hogy pasi xD
Attól függ.
"keményem megmondja" - azaz határozott véleménye van, vagy konkrétan mindig megmondja a magáét? Mert amíg a határozott férfi vonzó, az, aki mindig megmondja amagáét, azt szimplán bunkónak hívják.
"nem hernyóznak"? Mit értesz alatta?
"fizikailag is kemények" - azaz? Sportos? Az nyilván tetszik. Vagy fizikailag keményen bánik másokkal? Az már sokkal kevésbé...
Igen, nagyon.
Csak az ilyen férfiakat kedvelem, bár nem tudom mi az a hernyózás :o
Drogra gondolsz?
Hát így leírás alapján elég vaskalapos-szemellenzősnek hangzik.
"Ezt így kell, ez így van, ez így lesz és kész."
Sőt, gyanítom, hogy kb férfiassági / keménységi kérdést csinál mindienből, szóval ha ne adj'Isten másfél év után a nő maga csinálná meg a lötyögő kilincset, egyből kiakadna, hogy ez férfi munka, miért nem szólt. Az meg nem zámít, hogy minden hónapban szólt:D
Szóval így leírás alapján elég... gyatra kép jelenik meg előttem.
Persze a határozott férfiak jók, de nem csorbul sem a férfiassága, sem a határozottsága, ha bevallja, hogy nem tud valamit / nem ért valamihez, vagy esetleg képes értékelni, vagy akár szeretni a "lágy" dolgokat, mint pl művészetek, haszonnal nem járó időtöltések, érzelmi dolgok...
A kérdésben leírt ember ne a párom legyen, hanem a kőművesem:D Bár az se annyira jó, mert a szaki meg fogadja el a megrendelő igényét, és ne saját szájíz szerint csináljon dolgokat, mert neki kemény elhatározása van, hogy hog ykell dolgokat cisnálni:D
Nem, mert az ilyen pasik általában kicsit sem figyelmesek és nem számít nekik, hogy én mit szeretnék.
Bocs, én ennél többre vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!