Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt már, hogy pl. lovagláskor akaratotok ellenére elélveztetek?
volt olyan, hogy nem bírtam lovaglóban, kutyában
mondtam a partnernek ha olyanokat csinál, vagy mond amiket tett, akkor nem fogom sokáig bírni
ha elmentem nem maradok merev, de volt már barátnőm aki álmomban meglovagolt (én aludtam végig, csak felkeltem amikor mondta forduljak a hátamra, aztán visszaaludtam)
azt mondta kb 10 percig voltam merev
Persze! Hát szerintem a nők többnyire érzik, ha elélvezek.
Szóval utólag már nem igazán kell szólni szerintem. Max előre, hogy készüljön a kilövésre! :D
36/F
Észreveszi, peresze. Bánatos volt, megbeszéltük hogy vígasztalom kicsit, de elég rossz passzban volt, akarta is, meg nem is.
Együtt zuhanyoztunk, akkor már játszottunk kis tipitapit, aztán az ágyban izgattam ujjal a csiklóját, nem láttam, de éreztem, hogy elég nagy van neki, nagyot is élvezett ettől,
engem is jól felizgatott már, de annyira, hogy mikor beleült, annak ellenére, hogy tág volt, úgy tekert a csípőjével, szinte csomót kötött a f.omra, hamar elmentem én is, hiába nem akartam, utána már nem tudtam rávenni újabb körre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!