Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha a feleség este már fáradt a szexhez, orálhoz és inkább gyorsan vibrátorral elélvezteti a férjét? Így kb 2 perc és elmegy.
Mit mondjak.
Olyan helyzetben vagyok a barátnőmmel, hogy már ennek is örülnék. De ezt a vibrátoros részt nem értem. Ez most valami pénisz gyűrű amit a péniszre helyeznek fel és rezegve elvezteti el a férfit?
Ilyennek örülnék, mert konkrétan semmilyen fajta szex nincs köztünk már.
Mondjuk ha ilyesmi amit írtam még úgy is jó lenne ha közben simogatna. Már ezzel is beérném.
4-es: nem gyűrű, van egy vibrátorom, hozzányomom és ennyi, tényleg..
A játszadozás az tulzás mármint van ilyen is nálunk, de ez amit leírtam konkrétan túlzás játszadozásnak nevezni egyszerűen arról van szó h legyünk gyorsan túl rajta, persze nem mondom ki de azért biztos érezhető
Van persze szex, heti 1-2 szokott lenni, a férjem viszont sokkal gyakrabban igényelné, régebben heti 4 volt legalább, de én ehhez most fáradt vagyok. Sokszor volt régen h kényeztettem szájjal aztán mentünk is aludni, de mostanában egyszerűen már ehhez is fáradt vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!