Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Benne maradnátok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne maradnátok egy olyan kapcsolatban ahol soha nincs jó szex és kb 2hetente egyszer kaptok orgazmust a pasitól amit kézzel csinál?

Figyelt kérdés
Nálunk ez van. Én adok ha kéri testileg lelkileg kiszolgálom. Csak néha elfogyok és nem bírom tovább hogy ennyire semmibe vagyok véve. Nekem ki kell elégíteni naponta sőt néha naponta többször is. De én cserébe semmit sem kapok. Néha mikor eszébe jut hogy na én is kapjak már valamit megujjaz vagy élvezek vagy nem és ennyi. Benne maradnátok egy ilyen kapcsolatban?
2021. dec. 28. 11:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én igényelném a napi szexet sőt ha lehetőség lenne rá akár napi többet. De sajnos semmi.

És ez annyira felhúz hogy kívánom és soha nincs csúcs csak ott vagyok hagyva felizgúlva.

Volt már lehetőségem másik pasival lenni de akkor abból nem lett szex csak petting meg szopás. Találnék mást hamar de nem ennek kellene lenni a megoldásnak.

Nem tudom mit gondol hogy nekem ez jó? Fordított esetben neki is mennyire rossz lenne ha mindíg felizgatnám és semmit nem kapna hozzá sem érnék a farkához. Mondtam már neki de semmi nem változott. Azt is mondta hogy igazam van akkor még tegyen már valamit mert el fogom hagyni a fenébe.

2021. dec. 28. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Meglepődök néha hogy az emberek mennyire képesek megkeseríteni a saját életüket azzal hogy körömszakadtukig ragaszkodnak egy sz.r kapcsolathoz. Ami nem is kapcsolat, inkább ürítő, szippantó gépnek használják őket, élő gumibabának tekintve a másik felet az ágyban. Értelmes, gondolkodó ember tuti nem maradna benne, csak aki hülye és a saját életét keseríti. Döntsd el melyik kategóriához akarsz tartozni.
2021. dec. 28. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Te se vagy okosabb, hogy tűröd.
2021. dec. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!