Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 fölötti nők! Ha egy 21-22 éves srác nyitna felétek, akkor lehetne belőle valami, vagy csak szexnél maradnátok vele?
Figyelt kérdés
Ha engednétek neki, hogy kikezdjen veletek (vagy esetleg ti mutatnátok neki jelet, hogy benne volnátok valamiben), akkor ti mindenféleképpen egy párkapcsolatban gondolkodnátok, vagy esetleg csak egyéjszakás, hosszú/rövid távú szexkapcsolatot látnátok bele ? Komolynak mondható egy 21 éves közeledése egy pl.: 42 éves felé ?2019. márc. 26. 17:05
1/9 anonim válasza:
Én nem venném komolyan, de nem is kezdenék vele, túl fiatal. Nézegetni jó, de szexkapcsolatra sem kéne. 37N
2/9 anonim válasza:
Esetleg ha idősebbnek néz ki a koránál és a gondolkodása sem olyan mint a mai csitriknek
3/9 anonim válasza:
Szerintem az eltero gondolkodás miatt nem működne a kapcsolat. 31N
4/9 anonim válasza:
Nem. Sem kapcsolat sem szexkapcsolat nem jöhetne szóba egy nálam 10 évvel fiatalabbal.
31N
5/9 anonim válasza:
Én pl. szívesen folytatnék szexkapcsolatot egy 30+-os nővel Budapesten.
26F
6/9 anonim válasza:
Gyerekem koru gyerekkel nem kezdek
Nagyon pedonak ereznem magam 😁
Ok tudom nem az de megis na
8/9 anonim válasza:
43 vagyok, a minap egy srác leszolitott, azt mondta 25 éves, én 18 nak néztem. Nagyon imponalt a dolog, de nem tudnam elkepzelni hogy ilyen fiatal fiúval szexeljek. Bár ki tudja, mit hoz az élet :)
9/9 anonim válasza:
Semmilyen téren nem jöhet nálam szóba. Lehet akármilyen jó pasi nekem akkor is inkább csak fiú marad a szememben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!