Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Benne maradnátok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne maradnátok egy olyan kapcsolatban ahol soha nincs jó szex és kb 2hetente egyszer kaptok orgazmust a pasitól amit kézzel csinál?

Figyelt kérdés
Nálunk ez van. Én adok ha kéri testileg lelkileg kiszolgálom. Csak néha elfogyok és nem bírom tovább hogy ennyire semmibe vagyok véve. Nekem ki kell elégíteni naponta sőt néha naponta többször is. De én cserébe semmit sem kapok. Néha mikor eszébe jut hogy na én is kapjak már valamit megujjaz vagy élvezek vagy nem és ennyi. Benne maradnátok egy ilyen kapcsolatban?
2021. dec. 28. 11:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem
2021. dec. 28. 11:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ez nagyon toxic
2021. dec. 28. 11:08
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Miért 'kell'? Kényszerít? Fenyeget, hogy szopd le?

Ha meg tűröd a viselkedését, akkor hogy város el, hogy változzon?:D

Nem is értem az ilyet.

És igen, nyilván szakítanod kéne.

2021. dec. 28. 11:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Isten ments
2021. dec. 28. 11:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként mondom, hogy nem. Számomra mindig is a partner az első és csak utána jön a saját élvezetem. Ez egy nem fair kapcsolat, egy férfinek úgyis mindig van orgazmusélménye, de a nőknek ettől több jár.
2021. dec. 28. 11:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért maradnék? Ennek semmi értelme. Semmit se kell, egyszerűen hagyod, hogy ezt csinálja, neki meg kényelmes vagy, élethű guminő. Szedd össze magad, jobban érdemelsz!
2021. dec. 28. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagyon egyoldalú
2021. dec. 28. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
nem maradnék benne ebben a kapcsolatban. keress egy olyan embert aki jobban megbecsül!!
2021. dec. 28. 12:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Én 4 éve vagyok ilyenben. Eléggé összeszoktunk. Nem akarom feldobni, keresem a kiskapukat, pl prostihoz nagyon szívesen elmennék. Az már más kérdés, hogy milyen folyamatokat fog elinditani bennem, de kejezz, hogy jó lökést fog adni esetleg a szakításhoz.

Szerintem csald meg.

Lehet neked is csak egy lökés kell, egy i-re a pont és lehet ez kell és lehet nekem is ez kell.

Egy biztos, amelyik kapcsolatban nincs jó szex, az halálra van ítélve. Főleg ha a másik félnek elég a semmi, a másiknak meg a világ kellene, ez a kettő nagyon üti egymást.

Én benne lennék minden perverz dologban, de a barátnőm csak havonta egyszer szexel velem misszionárius pózban.

Van mikor odadorgolom az álló farkam és nem csinál semmit, ez annyira felhuz, hogy jól össze is veszünk mert nem tudom felfogni, hogy ő havonta csak egyszer akar szexet. Nekem meg naponta kellene kétszer.

Ahhh....kifogtam....

Szerintem lépj le mielőtt nem leszel egy idegi roncs és nem csak testileg érzem magam szarul, hanem lelkileg is a mocsár alján vagyok.

És ez megy 4 éve, a napom csúcspontja mikor reggel elmegyek wc-re és nézegetem a rosszlanyok oldalát, olvasom, hogy milyen kedvesek és odaadóan kezelnénem, milyen extrákat lehet kérni stb.

Aztán lehúzom a klotyót és kezdődik az unalmas, hétköznapi, szürke monoton, nulla szex életem....

2021. dec. 28. 13:08
 10/13 anonim ***** válasza:

A te esetedben nem, ez így elég gáz.

Annyiban hasonlít a mi esetünkre, hogy nekem soha nincs orgazmusom (de ez nem a párom hibája), illetve én elég sűrűn szoktam neki szájjal csinálni, ő meg pár havonta kézzel nekem. De azt tegyük hozzá, hogy én nem is igénylem azt, illetve attól még, hogy nem megyek el, attól még nagyon is jó vele a szex.

2021. dec. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!