Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne maradnátok egy olyan kapcsolatban ahol soha nincs jó szex és kb 2hetente egyszer kaptok orgazmust a pasitól amit kézzel csinál?
Miért 'kell'? Kényszerít? Fenyeget, hogy szopd le?
Ha meg tűröd a viselkedését, akkor hogy város el, hogy változzon?:D
Nem is értem az ilyet.
És igen, nyilván szakítanod kéne.
Én 4 éve vagyok ilyenben. Eléggé összeszoktunk. Nem akarom feldobni, keresem a kiskapukat, pl prostihoz nagyon szívesen elmennék. Az már más kérdés, hogy milyen folyamatokat fog elinditani bennem, de kejezz, hogy jó lökést fog adni esetleg a szakításhoz.
Szerintem csald meg.
Lehet neked is csak egy lökés kell, egy i-re a pont és lehet ez kell és lehet nekem is ez kell.
Egy biztos, amelyik kapcsolatban nincs jó szex, az halálra van ítélve. Főleg ha a másik félnek elég a semmi, a másiknak meg a világ kellene, ez a kettő nagyon üti egymást.
Én benne lennék minden perverz dologban, de a barátnőm csak havonta egyszer szexel velem misszionárius pózban.
Van mikor odadorgolom az álló farkam és nem csinál semmit, ez annyira felhuz, hogy jól össze is veszünk mert nem tudom felfogni, hogy ő havonta csak egyszer akar szexet. Nekem meg naponta kellene kétszer.
Ahhh....kifogtam....
Szerintem lépj le mielőtt nem leszel egy idegi roncs és nem csak testileg érzem magam szarul, hanem lelkileg is a mocsár alján vagyok.
És ez megy 4 éve, a napom csúcspontja mikor reggel elmegyek wc-re és nézegetem a rosszlanyok oldalát, olvasom, hogy milyen kedvesek és odaadóan kezelnénem, milyen extrákat lehet kérni stb.
Aztán lehúzom a klotyót és kezdődik az unalmas, hétköznapi, szürke monoton, nulla szex életem....
A te esetedben nem, ez így elég gáz.
Annyiban hasonlít a mi esetünkre, hogy nekem soha nincs orgazmusom (de ez nem a párom hibája), illetve én elég sűrűn szoktam neki szájjal csinálni, ő meg pár havonta kézzel nekem. De azt tegyük hozzá, hogy én nem is igénylem azt, illetve attól még, hogy nem megyek el, attól még nagyon is jó vele a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!