Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig maradnátok benne egy kapcsolatban nőként, ha a szexben mindig csak a férfihoz alkalmazkodnátok és a kielégüléstől távol lennétek? Ha elsősorban a szex a pàratok kielégüléséről szólna?
Volt. Szerelmes voltam egy írto helyes srácba, nagy méretei is vannak, és döbbenetemre az ágyban joforman csak fekszik és aemmit nem csinál.
Az elsőt még betudtam annak hogy lehet most épp erre vágyott hogy en legyek domináns vagy akármi.
De pár (2, vagy maximum 3)alkalom után mikor már kezdtem azt érezni hogy joformán nekem kell a ffi szerepet betolteni, (megszervezni a helyet kezdeményezni, előjatek is nulla, én vagyok felül stb), pont bele is untam hogy en nem akarok vele tobbet lefekudni, de tortentek esemenyek dolgok es pont szakitas is lett belole ami igy pont kapora is jött.
*a szakitas miatt a szexrol nem is beszeltunk. Soha nem tudta meg hogy gáz amit csinal.(illetve h semmit nem csinal)
Azota sincs bnoje.
Ez még mindig nem normális..
Semeddig nem maradnék!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!