Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért törvényszerű az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törvényszerű az a lányoknál az hogy sosem azzal a fiúval jönnek össze akikkel lehetne hosszú távú, boldog kapcsolatuk kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

Mindig azok a fiúk kellenek akik izgalmasak aztán ha jön egy jobb csaj akkor meg semmibe veszik őket, utána meg sír hogy milyenek a fiúk.

Tehát miért nem jó az a fiú aki komolyat akar?

Azért zavar ez mert velem annyiszor volt már hogy normálisan közeledtem egy lány felé, egy vagány srác elvitte majd mikor szakítottak sajnáltatta magát, meg hazudozott, szépítette a történetet hátha lehet még valami.

Ezek a lányok szerintem akkor fognak rájönni mekkora hülyék voltak amikor már komolyat akarnak és azok a fiúk akiket elküldött egy izgalmas fiú miatt már össze lesznek házasodva, utazgatnak, gyerekük lesz, ő meg csak dugópajtikat talál.

Nekem szerencsére van barátnőm már. Együtt élünk, saját lakásba, meg utazgatunk. És hát egy régi lány, aki évekkel ezelőtt elutasított, most bánja. Előre kellett volna gondolkodni:D

2021. dec. 27. 15:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Mert olyanok mint a gyrekek, döntésképtelenek.
2021. dec. 27. 16:45
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk amikor belemegyekvalakivel egy kapcsolatba, akkor nem tudom hogy át fog dobni mint szart a palánkon. Erre nem gondoltál, zsenikém? :D Sose amiatt döntök valaki mellett mert menő meg tudja a tököm milyen szavakkal illeted őket, hanem mert ő szimpatikus, vele van meg a kémia, vele akarok lenni. Nyilván ha a jövőbe látnék és tudnám, hogy sírás lesz a vége, akkor bele se kezdek..

Rám is szoktak hajtani olyan férfiak akikkel tudom, hogy nyugdíjas koromig ellehetnék mert amúgy kedves aranyos szimpatikus, de az ég világon semmit nem mozgat meg bennem szexuálisan. Ez van.

2021. dec. 27. 17:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Idegesít hogy most jó lennék azoknaka lányoknak akik korábban nem foglalkoztak velem."

Pedig akár örülhetnél is neki, hogy most látnak benned valamit, amit eddig nem.

Én is tetszem most olyan férfiaknak, akik korábban nem foglalkoztak velem, most meg mióta hosszú a hajam, nőiesebben öltözködöm és évek óta hastáncolok, hirtelen mégis érdekes lennék.

Se ideges nem vagyok tőle, se nem neheztelek, amiért régebben levegőnek néztek, vagy barátnak, lelki társnak voltam csak jó, se nem kárörvendezem mondjuk azon, hogy van, amelyik hatalmas nagyot csalódott a 12 évvel fiatalabb bombanő barátnőjében, akire egy vagyont költött, meg azon sem, akit csúnyán cserben hagyott álmai nője, akiért odáig volt, annak ellenére, hogy a saját bevallása szerint is hisztis volt, és pontosan tudta, hogy jellemtelen húzásai voltak másokkal szemben.

Én is voltam reménytelenül és viszonzatlanul szerelmes évekig olyan férfiba, akinek én a "rendes nő", jó fej, jó humorú, okos, megértő, kedves, házias nő voltam, "földön járó angyal", csak éppen többet nem látott bennem, mert más nő a zsánere külsőre, meg valószínűleg igazából személyiségre is.

Szenvedtem tőle eleget, reménykedtem hiába eleget - elengedtem, túléltem, feldolgoztam. Nem haragszom rá, mert nincsen miért. Nem döntés és elhatározás kérdése, hogy kihez vonzódunk, kivel van meg az a kémia, ami egy egészséges párkapcsolat alapja.

Biztos, hogy már nem érdekelnek ezek a lányok, és biztos, hogy boldog vagy a párkapcsolatodban, ha téged ennyire felkavar, hogy most már érdekelnél olyanokat, akik korábban elutasítottak?

2021. dec. 27. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
Hallottad a 12-est. Tudja, hogy csalódás lesz a vége(oké sejti), 90%-ban, de mégis belemegy, mert neki az a jó ha kiszámíthatatlan, rosszfiú a párja.
2021. dec. 27. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:

14

Neked meg szerintem az lenne jó, ha megpróbálnád félretenni az érzelmi szűrődet, és megpróbálnád helyette elővenni a szövegértési készségedet, mert vagy nagyon benézted, vagy nagyon eltorzítottad, amit írt.

2021. dec. 27. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem megy a szövegértés látom, mert nem erről beszéltem. :)
2021. dec. 27. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!