Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törvényszerű az a lányoknál az hogy sosem azzal a fiúval jönnek össze akikkel lehetne hosszú távú, boldog kapcsolatuk kapcsolatuk?
Mindig azok a fiúk kellenek akik izgalmasak aztán ha jön egy jobb csaj akkor meg semmibe veszik őket, utána meg sír hogy milyenek a fiúk.
Tehát miért nem jó az a fiú aki komolyat akar?
Azért zavar ez mert velem annyiszor volt már hogy normálisan közeledtem egy lány felé, egy vagány srác elvitte majd mikor szakítottak sajnáltatta magát, meg hazudozott, szépítette a történetet hátha lehet még valami.
Ezek a lányok szerintem akkor fognak rájönni mekkora hülyék voltak amikor már komolyat akarnak és azok a fiúk akiket elküldött egy izgalmas fiú miatt már össze lesznek házasodva, utazgatnak, gyerekük lesz, ő meg csak dugópajtikat talál.
Nekem szerencsére van barátnőm már. Együtt élünk, saját lakásba, meg utazgatunk. És hát egy régi lány, aki évekkel ezelőtt elutasított, most bánja. Előre kellett volna gondolkodni:D
"ő meg csak dugópajtikat talál"
Lehet. De az is lehet, hogy lesz egy izgalmas férje, akivel utazgat, és/vagy gyerekeket nevel.
Se a vonzó külső, se az izgalmas személyiség nem zárja ki, hogy valaki alkalmas legyen egy harmonikus párkapcsolatra. Se a nőknél, se a férfiaknál.
Lehet, hogy érdemes lenne nem ennyire sarkítva, sztereotípiákban gondolkozva, fekete-fehérben látnod az embereket.
Tehát ha valaki izgalmas, helyes, magabiztos akkor tuti megcsal, kihasznál és nem lehet boldog kapcsolatom vele. Aha értem. Kicsit se általánosítasz. Unalmas már ez a jó fiú, rossz fiú téma. Ezt a kifogást használják fel a pasik h nyugtassák a kis egojukat ha elutasítják őket. 'Túl jó és kedves vagyok ezért nem kellek'. Nem nem emiatt. A legtöbbötök unalmas, fanyar, koravén, kiégett és nem kommunikatív, a külsőtökkel nem foglalkoztok, a személyiségetekkel se.
Tehát inkább halok meg szinglin mintsem egy ilyen pasival össze jöjjek.
Látod kérdező.
A válaszokból az is kiderül, hogy ez is a te hibád.
"Idegesít hogy most jó lennék azoknaka lányoknak akik korábban nem foglalkoztak velem. Nem értik hogy már nem érdekelnek ők."
Nem érzed, hogy saját magadnak mondasz ellent?
Ha valóban nem érdekelnek, akkor miért idegesít ez?
Ha valóban nem érdekelnek, akkor miért teszel abba időt és energiát, hogy még egy kérdést is kiírsz ki erről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!