Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az egy kapcsolatban ha a lány tapasztalt a fiú meg szűz?
Mert önbizalomhiányos vagy. Nem ciki amit leírtál, de akkor ciki, ha neked ciki.
Magyarul ha ennyire nincs helyén az önértékelésed, akkor keress szűz lányt.
Hamar belelehet jönni. Ha szeret a lány akkor nincs ezzel baj. Ha csak szexre kellesz akkor viszont egyértelműen hátrány.
Én szeretem ha egy lány tapasztalatlan és szűz. Sok nő is szeret első lenni. Csak találd meg őket. :3
Sztem nem.
Egy szűz lánnyal meg kb. azt se tudnátok, hogy kezdjetek neki, nem? :)
Nálunk is ugyanez volt, de nem éreztem cikinek. A párom nem volt szűz, nekem meg Ő volt az első. Én 21 voltam, Ő meg 19, de több mint fél éve nem volt senkivel. Még két hete semvoltunk együtt, köpni-nyelni nem tudtam, mikor kezembe nyomta az óvszert, de már húzott is magára. Megtörtént.
A második alkalomnál meg orgazmusa volt tőlem. Később bevallotta, hogy velem élte meg az első orgazmusát. Már 16 éve együtt vagyunk.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!