Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabbak, akik esetleg szűz lánnyal is voltatok már. Milyen tippjeitek vannak a gátlások legyőzésére?
Szóval sziasztok. Én vagyok a szűz lány és én kérek segítséget, mivel a párommal eljutottam oda hogy tényleg vonz szexuálisan és izgat... és ezt vele is tudattam (elég esetlenül,de rendes volt). Szóval a félelmem fő oka, az hogy nálunk a családba a szex ördögi, rossz dologként volt feltűntetve (persze ez álszentség mivel ha így lenne most nem lennék én és a két tesóm) szóval, semmi felvilágosítást nem kaptunk és mélyen el is ítélték a szexet. Ezért én vágyakozáson kívül kapcsolati téren semmit nem tehettem 18 éves koromig. Jelenleg ott tartok, hogy tudom hogy hülyeség, de zavarban vagyok intimebb érintésektől, ha a párom érint meg engem, és akkor is ha én őt. Szeretném ezt levetkőzni ( meg levetkőzni is szeretnék, ugyanis a párom még csak fehérneműben látott de azt is csak pillanatok erejéig) és szeretnék oké hogy lassan, de ezen a téren haladni. A párom azt javasolta hogy először vetkőztessük le egymást. De azért írok itt mert ilyen téren tapasztalatlanok vagyunk, mármint a párom sem volt még szűz lánnyal. Valakinek, ötletek tippek? A fehérnemű levétele szégyen érzet nélkül, egymás megérintése és hasonlók...
előre is nagyon köszi! 19L és 22F
Legyek együtt intim környezetben minèl többet.
Megszokod hogy meztelenül lát.
a srác részéről sok türelem, ami remélhetőleg megvan neki!
a te dolgodat meg kicsit fejben próbáld helyretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!