Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik tapasztaltabb lánnyal vesztettétek el a szüzességeteket, hogy sikerült az első alkalom?
Hány évesek voltál és mennyi a lány?
Hányadik partnere voltál?
Alkalmi volt vagy kapcsolat?
Mikor mondtad el, hogy szűzoltás lesz?
Mit szólt hozzá?
Hányszor élveztetek el első alkalommal és hányszor a lány?
Nőként válaszolok, ha nem gond.
A párom még szűz volt. 21 évesek voltunk.
A hatodik partnerem volt.
Kapcsolatnak indult már a legelején. Azóta is együtt vagyunk. Ennek már 8 éve.
4 hónapja voltunk együtt, mikor elmondta h ő akkor szűz volt.
Megharagudtam rá, mert mindig is dzerettem volna kipróbálni egy szűz pasival, de ez nem igazán jött ténylegesen össze, mert nem tudtam róla h az, másrészt meg azért haragudtam,mert azt hittem h át akar verni. Annyira profi volt h meg sem.fordult a fejemben h szűz.
Legelső alkalommal 8(!!!) Órán át szeretkeztünk. Max annyi szünetet tartottunk h elszívtunk a menetek közt egy cigit. Mindketten 5x élveztünk el. Sztem érthető miért nem feltételeztem róla h szűz.
A kérdésre adott válaszoktól nem lesz okosabb. Nem attól függ, hogy a lány tapasztalt-e, vagy hányadik partnere, vagy alkalmi, vagy elmondja-e az ember előzőleg.
Az első alkalom élménye attól függ, hogy Te mennyire leszel ott "fejben". Ha (férfiként) figyelsz a partneredre, netán még némi érzelmi kötelék is lesz akkor jó lesz, naggggyon, hidd el, egészségedre :)
22-23, harmadik, kapcsolat, soha, soha
az élvezet dolog nem egészen érthető, elsőnek egy menet, majd utána nyomtunk még egyet mielőtt elaludtunk, majd másnap folytattuk szinte megállás nélkül, 4-5 menetet biztos nyomtunk, nem élvezett el a lány, de jó volt
14 voltam, a lány 17.
Neki nem én voltam az első. Kellemes élmény volt, az elsőt soha nem felejti el az ember.
Fejben megvolt minden infó, hogy mi merre mennyi, de a gyakorlat az mindig más. Kicsit ügyetlenkedtem, de volt köztünk érzelmi kötödés, még nyolc hónapig együtt voltunk kisebb-nagyobb megszakításokkal.
46F
"Az elsőt soha nem felejti el az ember"
Ez nem igaz.:)
Én elfelejtettem azt is kivel, azt is hol, és a részleteket is. Kb 17 lehettem de az is lehet h 18. Semmi nem rémlik pedig nem ittasan történt az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!