Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is féltetek a nagy alkalom előtt?
Már elég régóta gondolkodok rajta, és félek hogy milyen lesz az első alkalom, meg az első csók. De félek hogy elszúrok valamit. Mondjuk hülyén csinálom vagy fájni fog, vagy nem is tudom,
Ti is féltetek vagy egy kicsit aggódtatok emiatt. Sztorikat, és tapasztalatokat is szívesen várok.
Nekem elképzelhetetlen volt az hogy valaha is szexelni fogok. De aztán a neten találtam egy lányt, igaz csak kaland volt, de féltem nagyon. Nem akartam elmondani hogy szűz vagyok. De végül jól sikerült. Felállt, nem élveztem el hamar. Szóval jó volt :)
Ne aggódj szerintem, főleg ha olyannal történik akit szeretsz is akkor nincs mitől félned! :)
22f
Persze, mindenki fel valamilyen szinten. Nekem fájdalmas volt, de jo élmény marad mert azzal tortent akivel szerelmesek voltunk egymásba.
L
Ne félelemként és aggódásként fogd fel, illetve gondolj rá, ugyanis nincs mitől félned :)
Inkább legyen ez csak egy kis egészséges izgalom, ami mindenkiben megvan az első, vagy egy új partnerrel az első alkalom előtt. :)
25F
Nem féltem mert törvényszerű volt hogy el fogom úgyis veszíteni a szüzességem...
Mert mindent elhagyok mert nem figyelek elég jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!