Szüzesség elvesztése, első alkalom. Lányok féltetek tőle? Ha igen, hogy győztétek le? Mikor éreztétek rá készen magatokat? Mennyi idő ismeretség/járás után feküdtetek le?
Bocs hogy belekontárkodom.
Ha félsz tőle, nem állsz készen rá, ne erőltesd. Nem legyőzni kell, hanem várni vele addig, amíg olyan srácot találsz akivel szeretitek egymást, már stabil kapcsolatban vagytok egy ideje (mondjuk legalább fél éve) és egyáltalán nem tartasz tőle.
Hidd el, ha készen állsz rá akkor nem lesznek már ilyen kérdéseid!
Vedd komolyan, nem gyerekjáték!
24F
Miért féltem volna? Ez nem egy kivégzés :D
Senki nem halt még bele, ráadásul megfelelő tájékozottság után arra is rájön az ember, hogy a társadalom hajlamos bizony túlreagálni a nők szexualitását, főleg ha az első szexről van szó.
Ha szereted, és nincs baj a kapcsolatotokkal, akkor meg végképp semmi akadálya, hogy kivárjátok a megfelelő időt. Illetve ez nem is kivárás, eaddig el kell jutni, dolgozni érte, szóval szépen aktívan jussatok el a megfelelő pillanatig! Sok beszélgetés, odafigyelés, felfedezés :)
Nem kell addig ezt nyomatni, amíg meg nem győz arról, hogy csak jó lehetsz, mivel szeret.
Igen, eleinte én féltem tőle, hogy milyen lesz, meg, hogy "jó leszek-e".. de nem kell parázni ezektől... Lehet, hogy pont azért leszel jó az ágyban, mert még szűz vagy (lehet, hülyeség, de leírtam a gondolatom ^^ )
Nekem volt egy kikötésem magamnak, hogy minimum 4-6 hónapnyi együtt töltött idő kell ahhoz, hogy megbizonyosodjak abban, hogy "nem csak arra kellek neki". Párommal négy hónaposak voltunk, amikor megtörtént az első együttlét.(nov.30.) Bevallom, kissé fáj, mert csak az első volt, de nem bántam meg, hogy vele tettem meg.:) (Bár azt hozzáteszem, anno sosem "kívántam", vagy gondoltam arra, hogy "vágyni" fogok rá, de ahogy megtörtént az első, azóta valamiért egyre jobban kívánom az együttlétet a párommal, aminek ő természetesen örül.:D)
Remélem tudtam valamicskét segíteni/ "kielégíteni" a kérdéseidet. :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!