Az már nagyon durva ha a nővérem 28 évesen még mindig szűz?
Nem durva, és szerintem bízd rá, az Ő élete! :-)
Az, hogy Neki vagy a nagynénédnek volt-e valaha intim kapcsolata valakivel, azt rajtuk kívül senki nem tudhatja biztosan (leszámítva persze az esetleges partnereket), és szerintem nem is tartozik senki másra.
(Van egy barátnőm, neki úgy van egy férfi 7 éve az életében, hogy a saját családjából senki nem tud róla; ez volt a döntése bizonyos előzmények miatt.)
Ha azt szeretnéd, hogy mások tiszteletben tartsák a privát szférádat, akkor szerintem igyekezz Te is tiszteletben tartani másokét.
Akkor ez úgy látszik családi vonás! Az ilyen nők majd 60 évesen döbbenek rá, hogy egyedül maradtak. A nagynénéd 52, ő már nemsokára oda ér. Hátha a példája felébreszti a tesód.
Se gyerek, se férj, az nem lesz majd aki egy pohár vizet adjon neki! Az ilyenek ilyenkor szoktak összeomlani, de akkor már késő.
Sok ilyen lány 30-35 évesen ébred rá, és hozzá megy az első ferfihoz aki az útjába akad. De meg is érdemlik a sorsukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!