Szerintetek hany eves kortol kezdve normalis a szuzesseg elvesztese? Ti hany veesen vesztettetek el? Milyrm volt az elso alkalom?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 21:10
2/18 anonim válasza:
Nincs korhoz kotve, persze azert nem kell varni 40 eves korig.
3/18 anonim válasza:
Kb. 16 eves kortol.(szerintem)
Meg nem vesztettem el, de nagyon jo erzes.:-)
4/18 anonim válasza:
Én 20 éves voltam nem azért mert tartogattam magamat, hanem csak nyomiztam. Szerintem 17-19 körül normális, persze sose késő:) F
5/18 anonim válasza:
17-18 szerintem az úgy normális, de amit a mostani fiatalok csinálnak h minél hamarabb elveszteni az szerintem nagyon gáz, és te ne erre törekedj
6/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valastokat!:)
2014. jan. 15. 06:16
7/18 anonim válasza:
Akkor normális, amikor nem a szüzességed akarod elveszíteni, hanem szerelmeskedni akarsz!
8/18 anonim válasza:
szerintem 14 éves kortól már normális. én még szűz vagyok.
9/18 Đitti válasza:
Ez abszolút nem korfüggő. Agyban kell megérni hozzá. Szerintem az első alkalomnak egy olyan emberrel kell megtörténnie, akit tényleg szeretsz és tisztelsz. Akkor jó élmény lesz. Nem érdemes akárkivel átélni az elsőt.
10/18 anonim válasza:
17 határeset, 18tól már rendben van szerintem.
Én 19 évesen vesztettem el.
Szerintem szánalom ami a mai világban megy, hogy 12-13 évesek szexelnek....
még egy 16 éves is gyerek hozzá.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!