Fiúk, Lányok ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? És az első alkalom meddig tartott (perc? óra? )? Volt orál az első alkalommal?
20 évesen. Életem szerelme volt, mindkettőnknek ez volt az első. Nem bántam meg, hogy ilyen idősen volt az első!
22/F
en 17, o 18 volt. mikor tudtuk hogy most meg fog tortenni mindketten annyira izgatottnak voltunk hogy rendesen remegtunk bele :) na meg fel is voltunk izgulva rendesen. hosszu elojatek, oral csak minimalis volt, inkabb kezzel izgatas. osszesen.....talan 1 ora lehetett. de maga az aktus max 10 perc. nem tudom... csak tippelek. jo volt, nekem kicsit fajt, de attol meg jo volt. ennel jobban es jobbkor nem hiszem hogy megtortenhetett volna.
21L (ja es azota is egyutt vagyunk:)
Barátommal tegnap feküdtem le először de a kényeztetés és a petting között kb fél óra telt el, petting és szex között kb még fél óra és maga a szex kb. 2-2és fél óra volt mert nagyon fáj.
Ez kb 3 és fél óra volt:) és nagyon figyelmes volt velem. azóta jobban is szeretem, és nagyon megbízok benne:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!