Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Milyen érzés az első? Mind fiúnak mind lánynak? értelmes válaszokat várok!
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 22:10
1/22 anonim válasza:
Majd 10+ év múlva fogom (ha egyáltalán), akkor majd nyilatkozom.
21/F
4/22 anonim válasza:
16, nem fájt, nem véreztem, szimplán untam.-.-
5/22 anonim válasza:
17 voltam és nagyon jó volt,nem véreztem nem is fájt 20/L.
6/22 anonim válasza:
Veszítsd el gyorsan, és megtudod.
7/22 anonim válasza:
17 évesen vesztetem el fájni nem fájt csak véreztem! Én a szerelmemmel vesztetem el és nagyon jó volt vigyázott rám nagyon!
8/22 anonim válasza:
nekem nagyon jó volt(16F):) és az akkori barátnőm se panaszkodott ;) most 21 vok
9/22 anonim válasza:
Visszanézve korai volt, 14 voltam. 3 hónapja jártam, az első - és azóta is egyetlen - barátommal, aki nagyon figyelt rám, vigyázott. Pizzát rendelt, félédes pezsgőt vett, és letöltötte azt a zenét, amire egyszer megjegyeztem, mennyire illik az elsőhöz, és emlékezett rá. Szóval korai volt, de nem bánom, mert azzal történt, akivel kölcsönösen szerettük egymást, két éve. 16/L
Ja, és megvolt éppen, szóval nem tudom, vérzett-e, de nem fájt.
10/22 anonim válasza:
92 voltam de már mikor volt az , ó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!