Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hany eves kortol...

Szerintetek hany eves kortol kezdve normalis a szuzesseg elvesztese? Ti hany veesen vesztettetek el? Milyrm volt az elso alkalom?

Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 21:10
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

16-17 évestől normális. Jó persze nincs korhoz kötve, de azért egy 13-14 éves lány igenis várjon vele.

Én 15 éves voltam (túl fiatal) mindent össze vetve nem volt rossz. Nem fájt, igazából nem is véreztem. Bár orgazmusom sem volt. És bár nem egy éjszakás kaland volt, de nem tartott sokáig a kapcsolat (7hónap) azért sokkal jobb lett volna ha vártam volna vele a megfelelő emberre.

A barátom mesélte hogy ő 18 éves volt mikor elvesztette a szüzességét, lett volna egy csomó alkalom előbb is de ő úgy gondolta hogy azzal a csajjal akar lefeküdni először akit igazán szeret és ezért várt eddig. Azt mondta hogy sokat bénáztak persze de szerinte nagyon romantikus volt.

Na ez az a sztori amit imádok. Szerintem a ami fiataloknak erre kellene törekedniük, nem arra hogy minél hamarabb túl legyen rajta...

25/L

2014. jan. 15. 19:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a sok valaszt!!!:)
2014. jan. 15. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem 18 az ideális, de nincs korhoz kötve. Én mindig ezt a kort tartottam a legideálisabbnak, ezért hamarabb eszemben sem lett volna. A másik dolog, hogy szerelemből legyen. Én 19 évesen vesztettem el, olyannal, akit igazán szeretek, és megérte várni.
2014. jan. 15. 20:46
 14/18 anonim ***** válasza:

nem uncsi még ez a mai fiatalok szöveg? mondják 27 évesek

én 37 vagyok, s amikor én 17 éves voltam, akkor is abban a téveszmében éltek az akkori 40 körüliek, hogy az akkori fiatalok túl korán csinálják.

2014. jan. 21. 03:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Azért mert a mai fiatalok 13-14 évesen vesztik el...

ismerek olyat aki 16 éves. Már számolni se tudom annyi pasival összejött, és 2 minimum megvolt neki, ha nem több. Alig volt 15 éves amikor elvesztette. Szóval szerinted ez nem gáz kicsit se? Mert ha nem akkor veled van baj.

2014. jan. 21. 11:57
 16/18 Hesztip válasza:
100%

Sztem 16- 18 az ideàlis.

Én vàrtam vele, mert olyannal akartam akit igazàn szeretek. 18 voltam, a baràtom 20. Mint kiderült ő Is arra várt, h azzal akit igazàn szeret.Nem zavart. Utólag azt mondom, h jó döntés volt,megérte vàrni. Azóta is együtt vagyunk! ;) N23, F25

2014. jún. 2. 04:48
 17/18 anonim válasza:

Nem gaz!!!!!egyaltalan!!!!! Neked semmi kozod hogy ki mikor veszti el!!! En is 15 voltam,es nem bantam meg azota is egyutt vagyunk a parommal!!

Kinek mikor jon a megfelelo alkalom!!!

Es trnyleg nagyon unalmas mar hogy a 27 evesek momdjak hogy igy korai meg ugy korai.es hogy azt sem tudkak mit csinalnak!!

Talan ha valaki rad nezett volna tizeneves korodban akkor nm 20evesen vesztetted volna el.

2014. dec. 30. 19:23
 18/18 anonim válasza:
Egyebkent 26/L
2014. dec. 30. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!