Ti is az első alkalom előtt féltetek az edzőteremtől?
Én is kicsit paráztam anno. Végül egy haverral mentem le. Az meg egyáltalán nem baj ha túlsúlyos a párod. Sőt, akkor pont hogy ott a helye neki is. Nem csak modellek vannak ott. Nagymamától kisgyerekig, csontsoványtól hurkáig van minden. Nem hiszem h bárki veletek lenne elfoglalva. Abban a teremben ahová én járok tök kultúrált emberek járnak. Persze ez nyilván termenként változó, de hát ne a legputribb helyre menjetek.
Tájékozatlanságon meg lehet változtatni. Nézz utána neten hogy hogyan kell szabályosan csinálni a gyakorlatokat, nézz képeket/videót a gépekről. De jobb ha beszervezel legalább az elejére vmi ismerőst aki már vágja a témát, vagy pár alkalomra befizetsz személyi edzőre.
Hajrá :)
Én rettegtem!;)
Annyira, hogy alig mertem bemenni a terembe... azt sem tudtam mit csináljak, merre, mivel kezdjek stb.
Tippem sem volt, hogy hány kg-mal kezdhetem el az edzést.
A súlyzókra pedig csak bámultam, mint borjú az új kapura.
De szerencsére azonnal találtam segítséget. Rám raktak egy akkora súlyt amiről én azt hittem, hogy nehéz lesz, de kiderült, hogy simám elbirom, ezért felbátorodtam;)
Van azóta jó pár edzőtársam ott;)
Én nagyon szeretek menni:)))
Még mindig elég ovatosan bánok a súlyokkal, de inkább mint hogy sérülés legyen belőle.
Szoval hajrá, jó lesz ez!!!:)
Az ilyen pipogya emberre, mint amilyen te vagy kedves kérdező, rá is fér a kondizás. Persze attól még nyuszi maradsz világ életedre, csak ez lesz első pillanatra megállapítható.
A sarki közértbe lemenni nem félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!