Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti is az első alkalom előtt...

Ti is az első alkalom előtt féltetek az edzőteremtől?

Figyelt kérdés
Igazából hál istennek genetikailag nagyon jó alakot örököltem, de szeretnék kicsit izmos lenni.. és az új évi fogadalom közé tartozik a konditerem is :) Csak az a bökkenő, hogy félek lemenni, kinevetnek a tájékozatlanságom miatt.. meg nem tudom mi hogyan működik ott.. Jönne velem a párom is, de ő pedig erősen túlsúlyos.. Nem fognak minket kinevetni? vagy nem kapunk egy két gúnyos pillantást? Picit félek

2013. dec. 23. 13:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, akkor elnézést kérek tőled!
2013. dec. 23. 17:23
 12/16 *Glissade* ***** válasza:

:)

Remélem legalábbis, hogy lány;)

2013. dec. 23. 17:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok,mégis féltem elmenni.Nem ciki.
2013. dec. 23. 17:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Dehogynem
2013. dec. 23. 17:51
 15/16 *Glissade* ***** válasza:
:)
2013. dec. 23. 18:20
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Igen, félénk vagyok.. de nem hiszem, hogy ez probléma lenne :)

Lány vagyok és 48 kiló, nem szeretnék fogyni, csak izmos lenni :) Sajnos tényleg nem tudom, hogy bánjak a súlyokkal..

De szerencsére egy jó barátom testépítő, és jövőhétre összeír nekem egy nagyon jó kezdő edzéstervet :)

2013. dec. 24. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!