Ti is az első alkalom előtt féltetek az edzőteremtől?
Figyelt kérdés
Igazából hál istennek genetikailag nagyon jó alakot örököltem, de szeretnék kicsit izmos lenni.. és az új évi fogadalom közé tartozik a konditerem is :) Csak az a bökkenő, hogy félek lemenni, kinevetnek a tájékozatlanságom miatt.. meg nem tudom mi hogyan működik ott.. Jönne velem a párom is, de ő pedig erősen túlsúlyos.. Nem fognak minket kinevetni? vagy nem kapunk egy két gúnyos pillantást? Picit félek2013. dec. 23. 13:55
11/16 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor elnézést kérek tőled!
12/16 *Glissade* válasza:
:)
Remélem legalábbis, hogy lány;)
13/16 anonim válasza:
Én fiú vagyok,mégis féltem elmenni.Nem ciki.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Igen, félénk vagyok.. de nem hiszem, hogy ez probléma lenne :)
Lány vagyok és 48 kiló, nem szeretnék fogyni, csak izmos lenni :) Sajnos tényleg nem tudom, hogy bánjak a súlyokkal..
De szerencsére egy jó barátom testépítő, és jövőhétre összeír nekem egy nagyon jó kezdő edzéstervet :)
2013. dec. 24. 03:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!