Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik hagyják hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GálG kérdése:

Lányok akik hagyják hogy a szájukba élvezzenek, hogyan történt az első eset, miért engeditek? Nem féltetek az első alkalom előtt hogy rossz ízű lesz vagy valami?

Figyelt kérdés
Ha van konkrét sztoritok ezzel kapcsolatban leîrnátok? Jöhet akár privátban is
2017. dec. 10. 20:57
1 2
 1/18 Béla. A Király. ***** válasza:
45%
Vagy csak nem szól a pasi és küldi az anyagot.
2017. dec. 10. 21:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem erőltette, én akartam megpróbálni. Pont azért, mert nem erőltette, így akartam kedvére tenni. Egyszer-kétszer kipróbáltuk, nem jött be, azután sem kérte soha. Első alkalomnál inkább izgulás volt, hogy mi fog történni és hogy. Nem készültem semmi kellemetlenre.
2017. dec. 10. 21:05
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Én nem "hagyom",hogy a számba élvezzen,hanem én szeretném. Az első alkalommal érdekes volt. Nem volt rossz csak furcsa. Nem féltem. Én erre mindig erotikus dologként gondoltam.
2017. dec. 10. 21:06
 4/18 anonim ***** válasza:
51%

valahogy néhány nő imádja van akinapi szinte kiszivja az utolsó cseppig

és élvezi

2017. dec. 10. 21:11
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Én azért hagytam első alkalommal, mert kíváncsi voltam, hogy milyen. Azóta meg azért, mert izgató.

20L

2017. dec. 10. 21:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Első orálkor kiköptem. Ezt kiábrándítónak tartottam. Azóta lenyelem. Először fura volt az íze. Már megszoktam.
2017. dec. 10. 21:19
 7/18 A kérdező kommentje:
Szeretitek az ízét?
2017. dec. 10. 21:45
 8/18 anonim ***** válasza:
97%

Nagy bizalom kell hozzá, és hogy ne erőltessék rá az emberre! A jelenlegi párom a 2., akit így kényeztetek, az előző kapcsolatomban csak egyszer próbáltuk ki és nem tetszett, a mostani páromat viszont imádom így kielégíteni.

Lehet azért, mert sosem voltam még ennyire szerelmes, vagy lehet azért, mert tudom, hogy neki sose volt még ilyenbe része, vagy azért, mert tudom, hogy mennyire imádja Ő is így, nem tudom.. de szerintem sok függ a partnertől és hogy ne legyen a nőre ráerőltetve.

Ami még fontos, hogy ha már a szádba engeded, ne köpd ki, az a férfiak nagy része számára illúzióromboló, egy másik jó tanács, hogy nem kell ízlelgetni, hanem minél hamarabb lenyelni, utána iszol rá egy kis vizet és annyi. Egyébként nekem az ízével semmi problémám nincs, sokan inkább az állaga miatt nem bírják szerintem, az kicsit eleinte kellemetlen lehet, de ha alkalmazod az előbbi praktikát, nincs gond belőle, na meg ha látod, hogy a párodnak ez mekkora öröm, nem is gondolsz arra a kellemetlen 2 másodpercre. :)

25N

2017. dec. 11. 00:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
az első eset váratlanul felkészületlenűl ért, mert a pasi nem szolt hogy mire készűl. de lenyeltem már az első alkalomkor is, de elvárom hogy szoljon a pasi mielőtt beleélvez a számba. az ize nem rossz egyébként, igaz elég változó. :)
2017. dec. 11. 00:11
 10/18 anonim ***** válasza:
Engem tokelezes hidegen hagy ha kikopik utana.
2017. dec. 11. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!