Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik hagyják hogy a szájukba élvezzenek, hogyan történt az első eset, miért engeditek? Nem féltetek az első alkalom előtt hogy rossz ízű lesz vagy valami?
valahogy néhány nő imádja van akinapi szinte kiszivja az utolsó cseppig
és élvezi
Én azért hagytam első alkalommal, mert kíváncsi voltam, hogy milyen. Azóta meg azért, mert izgató.
20L
Nagy bizalom kell hozzá, és hogy ne erőltessék rá az emberre! A jelenlegi párom a 2., akit így kényeztetek, az előző kapcsolatomban csak egyszer próbáltuk ki és nem tetszett, a mostani páromat viszont imádom így kielégíteni.
Lehet azért, mert sosem voltam még ennyire szerelmes, vagy lehet azért, mert tudom, hogy neki sose volt még ilyenbe része, vagy azért, mert tudom, hogy mennyire imádja Ő is így, nem tudom.. de szerintem sok függ a partnertől és hogy ne legyen a nőre ráerőltetve.
Ami még fontos, hogy ha már a szádba engeded, ne köpd ki, az a férfiak nagy része számára illúzióromboló, egy másik jó tanács, hogy nem kell ízlelgetni, hanem minél hamarabb lenyelni, utána iszol rá egy kis vizet és annyi. Egyébként nekem az ízével semmi problémám nincs, sokan inkább az állaga miatt nem bírják szerintem, az kicsit eleinte kellemetlen lehet, de ha alkalmazod az előbbi praktikát, nincs gond belőle, na meg ha látod, hogy a párodnak ez mekkora öröm, nem is gondolsz arra a kellemetlen 2 másodpercre. :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!