Szerintetek próbáljam ki?
15 éves lány vagyok ,értelmes, olvasok ,komlyzenet is hallgatok. Most életemben először kiprobalnam a füvet. Szombaton a lakásban egyedül leszek és ki fogom próbálni. Szerintetek még túl korai vagy már kiprobalhatom? 3 jointom lesz összesen. Ti hány évesen próbáltátok ki először? Milyen érzés volt ? Megéri a pénzt? Kérlek meseljetek el a sztorikat.
A moderátoroknak : a kérdésen komoly, nem kitaláció, csupán segítséget kérek
Mivel állításod szerint kiskorú vagy, a szüleid pedig hat napra magadra hagytak, te pedig állításod szerint tetemes mennyiségű kábítószert birtokolsz, így állampolgári kötelességemnek eleget téve értesítettem a hatóságot.
Valószínűleg rövid időn belül felkeresnek, és értesíteni fogják a szüleidet is, mihelyt megtalálták őket. Bocsi.
Nekem okitoji.
Miért akarsz beszívni? Abban mi neked a jó? És aki vigyáz rád ő benne van a buliban?
Egyébként pedig nem számít, hogy melyik országban vagy, ma már bárhonnan rád lehet küldeni a zsarukat. Ez ma már kb úgy működik, mint ha a szomszédomra hívnám rá őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!