Szerintetek próbáljam ki?
15 éves lány vagyok ,értelmes, olvasok ,komlyzenet is hallgatok. Most életemben először kiprobalnam a füvet. Szombaton a lakásban egyedül leszek és ki fogom próbálni. Szerintetek még túl korai vagy már kiprobalhatom? 3 jointom lesz összesen. Ti hány évesen próbáltátok ki először? Milyen érzés volt ? Megéri a pénzt? Kérlek meseljetek el a sztorikat.
A moderátoroknak : a kérdésen komoly, nem kitaláció, csupán segítséget kérek
Jézusom!!! Most nagyon félek . •_•
:D Köszi a válaszokat
Figyu, nekem van egy ismerősöm, nehezen születhetett csak gyerekük, de utána amikor már majdnem minden reményt feladtak, született egy lányuk. Kb 17 éves volt, amikor elengedtrk egy buliba, valamit belekevertek a kólájába, és rosszul lett tőle. Két barátja hazakísérte, és ott hagyták. (Konkrètan a lakásban).
Bement a fürdőszobába, megszédült, beverte a WC ülőkébe a fejét, betört a koponyája egy olyan helyen, ahol pont nem kellett volna, és... nem részletezném.
Szóval, ha rám hallgatsz, - bár úgy érzem, hogy lényegtelen már amit leírtam -, NEM PRÓBÁLOD KI
Jó nekem meg van ismerősöm, aki autóbalesetben deréktól lefelé lebénult, 20 év körüli srác. Se járni nem fog már, se szexelni. Ennek ellenére az autózásról nem nagyon szokták lebeszélni az embereket érdekes módon...
A másik meg az, hogy a kérdező nem buliba megy, hanem otthon fog jointozni ami szerintem ártalmatlanabb és érdekesebb dolog, mnt az alkohol. Lehet lepontozni, de én nem gondolom, hogy a tudatmódosítás egy velejéig gonosz, tőböl elítélendő dolog, vigyázni kell vele persze, de a kérdezővel egy idős generáció jó része előbb utóbb minimum párszor kipróbál valamit így is úgy is. Nem kell rögtön a hullaházzal riogatni, ez irreális. Addig jó, amíg tudatosan és felkészülve csinálja.
- Csak kipróbálod
- Aztán legközelebb megint kipróbálod
- Aztán egyszer majd egy erősebbet is kipróbálsz
- Aztán egyszer azon veszed észre magad, hogy kiállsz az utcára, hogy legyen pénzed a következőre.
- Aztán egyszer jön egy strici aki bevág egy autóba és minden nap elveszi a jattot, és miközben be vagy lőve mindenkinek árulja a testedet, aki fizet érte.
- Aztán 35 évesen betesznek a hideg földbe és ha szerencséd van akkor lesz aki hetente visz a sírodra virágot, de sokkal valószínűbb, benövi a gaz.
Mondd csak, nem jobb lenne az, ha keresnél egy srácot és valami más élvezeti forrást találnátok együtt ?
Hátteret biztosíts : /legyenek olyan barátok, akik tudják hova mész.../
Ott ahol szívod, legyen valaki, akinek fontos vagy, /vigyázrád/
most 2-3 slukk, aztán még hosszú az élet... Miért rontanád el az elsővel /rossz élménnyel/ a további életed? F idősebb
Állampolgári kötelességed az is, hogy s*ggf*j legyél? Vagy csak emögé bújsz, hogy indokolni tudd a spicli mivoltodat?
Kérdező, okosan! Bár már valszeg átestél a dolgon. De tényleg okosan szabad használni a túdatmódosító cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!