Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik hagyják hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GálG kérdése:

Lányok akik hagyják hogy a szájukba élvezzenek, hogyan történt az első eset, miért engeditek? Nem féltetek az első alkalom előtt hogy rossz ízű lesz vagy valami?

Figyelt kérdés
Ha van konkrét sztoritok ezzel kapcsolatban leîrnátok? Jöhet akár privátban is
2017. dec. 10. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

Nyelvem alá engedem ott nem érzem az ízét.

Úgy is ki köpöm mert azérr egy takony állagú valamit nincs gusztusom lenyelni.

2017. dec. 11. 08:49
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
A joghurtot is utálod?
2017. dec. 11. 09:34
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Az első: exem szpatott meg. Belém ment és lenyelette velem. Nos, kb. rögtön lehánytam az undortól.

A kedvesemnek természetes volt, hogy a számba élvez, de soha nem erőltette, és az sem izgatja, hogy kiköpöm aztán.

Ízre néha fanyar, néha édeskés :)

2017. dec. 11. 10:37
 14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2017. dec. 11. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Már az első oráltól kezdve lenyelem. Nem beszéltük meg külön, csak úgy elment a számba, de nem zavart, mert én is így "terveztem". Nem féltem, és nem is volt rossz, azóta se zavar. :)
2017. dec. 11. 23:20
 16/18 János Gilján ***** válasza:
Hát nálunk vicces a lenyelés kérdése, mert én imádom a nagyon csípős szószokat, a párom pedig utál mindent, ami csíp. Azt mondja, hogy a rengeteg csípős szósztól amit összeeszem a spermám is kicsit csípős lett, ezért nem szereti a szájába engedni. Ha mégis ilyen terveim vannak, akkor pár napig az eset előtt nem ehetek csípőset és akkor nincs probléma. :)
2018. jan. 28. 22:33
 17/18 anonim ***** válasza:

A páromnak mindig mondom, ha leadja a sperma bankban akkor kiköpött apja lesz a gyerek. :)

Válasz: Azt már nem, én ezért megdolgoztam. :)

Ha valami rosszat tett a leányzó akkor mindig ez volt a bocsánat kérés. Már alig vártam, hogy valami rosszat csináljon, aztán jött a bocsi-szopi.

2018. febr. 9. 13:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Pont nem ezzel foglalkoztam.

Inkább azzal,hogy ne fogazzak,megfelelő sebeséggel csináljam,meddig tudom benyelni,ne nyomjará a fejem,stb.

Aztán egyszercsak telelett a szám a cuccával,olyan semmilyen volt. Elsőre egész jó...azaz nem undi,hogy utáljam. De nem is fini,hogy aztán csalódjak.

2018. nov. 15. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!