Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik hagyják hogy a szájukba élvezzenek, hogyan történt az első eset, miért engeditek? Nem féltetek az első alkalom előtt hogy rossz ízű lesz vagy valami?
Nyelvem alá engedem ott nem érzem az ízét.
Úgy is ki köpöm mert azérr egy takony állagú valamit nincs gusztusom lenyelni.
Az első: exem szpatott meg. Belém ment és lenyelette velem. Nos, kb. rögtön lehánytam az undortól.
A kedvesemnek természetes volt, hogy a számba élvez, de soha nem erőltette, és az sem izgatja, hogy kiköpöm aztán.
Ízre néha fanyar, néha édeskés :)
A páromnak mindig mondom, ha leadja a sperma bankban akkor kiköpött apja lesz a gyerek. :)
Válasz: Azt már nem, én ezért megdolgoztam. :)
Ha valami rosszat tett a leányzó akkor mindig ez volt a bocsánat kérés. Már alig vártam, hogy valami rosszat csináljon, aztán jött a bocsi-szopi.
Pont nem ezzel foglalkoztam.
Inkább azzal,hogy ne fogazzak,megfelelő sebeséggel csináljam,meddig tudom benyelni,ne nyomjará a fejem,stb.
Aztán egyszercsak telelett a szám a cuccával,olyan semmilyen volt. Elsőre egész jó...azaz nem undi,hogy utáljam. De nem is fini,hogy aztán csalódjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!