Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan csajnak akiknek pörgős élete van és az eddigi barátai is ilyenek voltak az unatkoza egy nyugis fiú mellett?
Szerelmesek lettünk egymásba. Régebbem óta ismertük egymást, és tudom hogy eddig nem ilyen barátai voltak neki. Félek hogy meg fog unni hogy én nem vagyok annyira izgalmas meg velem nem tud bulizni járni.
Örülnék ha már kinőné ezt a kislányos stílust 😀
"Örülnék ha már kinőné ezt a kislányos stílust"
Lehet hogy pont azért keresi a társaságodat, mert már ő is unja a bulizást. Szerintem beszélgessetek erről.
Te szobapenész vagy ő meg bulizós... ne akard a saját képedre mintázni.
Ebből csak akkor lehet jó, ha mindketten alkalmazkodtok. Ő kevesebbet megy bulizni, te meg kizmozdulsz többet.
Egyrészt ne akard megváltoztatni, főleg így egyoldalúan. Miért nem te változol akkor? Miért nem jársz vele bulizni? Miért nincsenek haverjaid?
Másrészt a szerelem múlandó. Főleg eltérő személyiségek között.
Szerintem egyhamar nem fogja "kinőni", főleg nem a kedvedért, sokkal nagyobb az esélye, hogy szakítás lesz belőle, mint hogy majd ő "lenyugszik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!