3+ gyermekes anyukák!:) Mindig is nagy családot szerettetek volna? Élvezhető a folyamatos "nyüzsgés", és hogy sosem unatkoztok a gyerekek mellett??:) Nem kérdezem hogy mennyire fárasztó, gondolom hogy nagyon.
Házasságot és gyereket soha nem akartam. 28 évesen megismertem a mostani férjem, és elment tőle az eszem :D Azóta is félkómában vagyok, imádom őt is és mindhárom manót. Engem fejbe vágott az egész változás, amit az életembe hoztak és soha nem csinálnám másképp! :)))))
Eleinte én is sokat sírtam, az elsőnél, szülés utáni depresszió volt. Ma már csak tényként emlékszem rá, de az érzésre nem igazán. Annyira jó azóta, hogy már nem ragadok le néhány rossz hónapnál :)))
Mi 5-en vagyunk testvérek, el sem tudom képzelni, milyen 1-2 gyerekkel az élet. A férjem egyke, utálta emiatt a gyerekkorát, így ő is mindig sok gyereket akart. 4-ben állapodtunk meg, most próbálkozunk az ötödikkel. 🤣
Én is osztom az egyik előttem szóló véleményét: sokkal könnyebb így az élet, mint sokan gondolnák. Sokkal inkább mozgathatóak csapatként, húzzák egymást is és nem is kell nekem szórakoztató centrumként működni, elvannak ők egymással is. 😊 Nem csinálnám másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!