Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrovertált lány unatkozna egy introvertált fiú mellett?
Nekem a beszédesebb, társasági lányok jobban vonzanak, viszont én egy csöndes de tudok határozott, és vicces is lenni, nincsenek barátaim ami sok lánynak szerintem gond lehet.
Unalmas lennék egy extrovertált lánynak? Olyan programokat szeretek csak ahova csak ketten mehetünk, a nagy társaságot utálom. Szeretek egyedül lenni, szóval a lány tőlem találkozhat annyit a barátnőjivel amennyit csak szeretne.
Egyszer egy ilyen lány kezdeményezett, de folyamatosan azt éreztem hogy nem érezné velem jól, így elsz@rtam a lehetőséget. De az ilyen lányok annyira vonzók, meg talán kicsit "feljebb húzának" szociálisan:)
Ajjaj barátom ha ennyire nincs önbizalmad akkor introvertált lányoknak SEM fogsz bejönni. Ott állsz az üres kapuban és nézel a bíróra, hogy most berúghatom-e vagy sem? Az élet ráadásul kevés üres kaput dobál, előtte cselezéssel, sok-sok futással kell eljutnod odáig (=próbálkozások tömegével, udvarlással).
Egyébként ha túl nagy két ember személyisége között a különbség akkor az egy idő múlva feszültséget tud szülni. A társasági ember nem egyedül akar járkálni programokra hanem a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!