Mondták már neked ,hogy te úgy is csak unatkozol a baba mellett?!
Én erre azt mondtam, hogy annyit unatkozom, mint te a munkahelyeden.
Általában sz embereknek bem izgalmas a munkájuk. A monotonitás mindenkinek uncsi. És a gyerek mellett is lehet "unatkozni" mert a gyereknek egy új játszótér érdekes, neked csak játszótér.
Hat figyelj. Nekem az ÉN irodai nekik megterhelobb volt, mint itthon lenni a gyerekkel. Minden szempontból. De meg fizikálisan is többet mozogtam mire meetingrol meetingre beestem a gyárépület egyik végéből a másikba vágtatva. Napi 10-12 órákat dolgoztam. Callom volt Amerikával este 8-kor is stb stb. Nekem ez Hawaii. Kinek mi.
Abban igazad van, hogy nem kene ítélkeznie. Abban nincs, hogy az irodai munka nem lehet farasztobb.
😅 én lehet unatkozni fogok itthon majd a gyerekkel. Bölcsiben dolgozom, 12-en járnak a csoportomba. Igaz, ez "mesterséges" környezet, hisz egy intézmény, keretek között. Otthon meg minden lesz, gyerek, házi munka, főzés. Bár az eddig is volt meló mellett.
Szerintem nem érdemes ezeken a megjegyzéseken besérülni, okosan, csípőből kell válaszolni, vagy le se kakkantani 😉
#9 ne legyünk már álszentek. A századjára elolvasott Bogyó és Babóca baromira uncsi, kivéve a gyerekemnek. De a századjára felépített torony sem éppen érdekfeszítő, a kisautó tologatásnál is tudnék jobb időtöltést. Megteszem ezredjére is, mivel a gyerekemnek tetszik. De attól még uncsi. Takarítani uncsi, főzni sokszor uncsi, mosni, teregetni uncsi.
De ezeket akkor is untam, amikor dolgoztam.
Szeretek otthon lenni a gyerekemmel és nem unatkozom minden percben, amit vele töltök. De sokszor uncsi, hiába találok ki sokmindent. Felnőttként hamarabb megunom a játékot, mint a gyerekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!