Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szoktatok boxert venni a pasitoknak?Felizgultok picit ismétlem picit, közben? Vagy ha eladók vagytok és jó pasi nálatok vesz boxert? Beindul a fantázia? Nedvesedtek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 06:03
1/8 anonim válasza:
Szoktam. Semmi izgató nincs benne, olyan ruhadarab, mint a többi.
2/8 anonim válasza:
Szoktam. Soha nem izgultam fel erre, nem is fogok. Semmi izgató nincs benne.
3/8 anonim válasza:
Boxer fétisem van, imádom néznek a boxereket, legfőképpen férfiakon és nem a boltban felakasztva. 😍
5/8 anonim válasza:
Szoktam venni. Engem az izgat amikor látom rajta és ahogyan feszül és hátul az vadító számomra.
6/8 anonim válasza:
Semmi izgató nincs benne. Erre hogy nedvesednék? Néha meglepődök, hogy néhány pasi miben él.
7/8 anonim válasza:
Boltban már nem, mivel amit szeret hordani hordani nem kapok neki csak neten. Nem mondanám hogy felizgultam volna főleg nem nedvesedem be tőle, de maga a tudat, hogy majd láthatom rajta hogy áll, na az jó tud lenni:)
8/8 anonim válasza:
szoktam venni a barátomnak boxeralsókat. izgató akkor amikor rajta van és dudorodik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!