Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha olyan férfiről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha olyan férfiről fantáziálok/olyanra vágyok, akivel 5 éve nem is beszéltünk?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben egyre erősebb lett az érzés és masztikor mindig erre a ferfira gondolok. Anno 2 évig jártunk össze, de már 5-6 éve nem is hallottam felőle, nem beszélünk. Már akkoriban is több partnere volt, szerintem azóta se változott meg. Viszont engem kedvelt (nem is szokott ilyen sokáig találkozgatni egy nővel), jókat beszélgettünk és nagyon jó volt vele a szex is, bár akkoriban még nagyon tapasztalatlan voltam. Az elmúlt években persze sok tapasztalatot szereztem, több partnerem is volt, kapcsolatok is stb tehát zajlott az élet. De most valahogy azt érzem, senki nem tudta azt megadni, amit ő. Csak akkoriban még nem is tudatosult ez bennem (hisz nem is ismertem magam annyira, nem alakult ki a szexuális preferenciám). Most hogy tudom hogy sub vagyok, sokkal durvább dolgok izgatnak, már felértékelődött ez a pasi, hiszen ő volt az egyetlen olyan domináns férfi, aki igazi dom volt. Tankönyvi. Azóta se volt még egy ilyen vonzó férfi az életemben. És az jár a fejemben, hogy akkoriban csomó dolog szóba se jött köztünk, hisz nem akart sokkolni. Csak egy kis fenekelés, anal plug, ilyesmik. De mesélt ezt azt és tudtam, hogy benne ennél sokkal nagyobb vadállat rejtőzik. Na és a mai fejemmel már megbolondulok, hogy miket élhetnék meg vele. Mert mostmár a határ a csillagos ég. Én is ugyanolyan beteg állat lettem, mint ő volt akkor. Szóval értitek. Ritka hogy valaki minden vágyad meg tudná adni. A legundorítóbb beteg szarokig mindent. És szinte biztos vagyok benne, hogy örülne, ha megkeresném. Mármint persze nem rajtam járt az esze az elmúlt években, de szerintem szívesen találkozna velem és nosztalgiázna kicsit. Azért már nőként állnék előtte, nem kis butus tiniként.

A gond csak az, hogy tudom, hogy neki a sportos vékony nők tetszettek mindig. Anno ilyen voltam, de most sajnos nem. Tehát szerintem jelenleg ha nem ismerne és meglátna valahol, észre se venne, nem vonzódna hozzám. Ő hihetetlen vonzó külsejű férfi, vagyonos, magas beosztásban. Tehát gondolhatjátok milyen kaliberű nőkkel szokott lenni.

Szerintetek mit kéne kezdenem most ezzel a helyzettel? Nem merem felkeresni így, hogy nem nézek ki olyan jól. Még ha lenne is valami köztünk, azon feszengenék, hogy hogy nem vagyok elég szexi hozzá. Szóval valahogy mintha nem lenne jó megoldás. Vagy használjam ezt motivációnak a fogyáshoz? És utána keressem fel, ha már fizikailag és mentálisan is erősnek, ragyogónak érzem magam? Vagy verjem ki a fejemből?

(hozzátenném, hogy sosem voltak felé olyan érzelmeim, most se akarnék tőle többet, csak szexet. Viszont az tény, hogy nagy hatással volt az életemre, mindig felnéztem rá és egyfajta példaként tekintettem rá. És a szexben olyan érzéseket keltett bennem, mint senki más. De sosem volt szerelem, sosem akartam többet, ez fontos. Mielőtt még valaki azt hinné, hogy én leragadtam valami elérhetetlen pasi utáni sóvárgásban. Aki képben van a bdsm világával, egy sub-dom kapcsolattal, az pontosan érteni fogja, hogy miféle kötelék ez)

2021. dec. 15. 00:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Lényeges dolog maradt ki

Akkori súlyod és alkatod vs. a mostani?

2021. dec. 15. 00:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Kb 65kg voltam akkor, most 80. Tehát nem 2-3 plusz kiló miatt nyavajgok. Bár tény, hogy nem vagyok kövér, de azért más testalkat, kár lenne tagadni.
2021. dec. 15. 00:30
 3/9 anonim válasza:
Azzal ha megkeresed nem vesztesz semmit. Ha esetleg visszautasítana, akkor pedig legalább talán könnyebben túl is tudnál lépni a dolgon.
2021. dec. 15. 00:48
 4/9 A kérdező kommentje:
#3: Igen, csakhogy ha most megkeresem és visszautasít, akkor többet nem kereshetem meg, plusz megalázó is lenne újra felbukkanni x idő után:D Viszont ha várnék, akkor meg lehet hogy kialakulhatna valami.
2021. dec. 15. 00:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Pontokba szedve a válaszom:

1) Nem ilyenné tett csak felnyitotta a szemed arra ami amúgy is benned volt és segített a felszínre hozni.

2) Leírtad a kérdésedben miért vonzódsz hozzá még most is. Amiért akkor is, illetve azért mert nem találkoztál azóta sem hasonló "kaliberű" férfivel.

3) Ne te döntsd el hogy tetszel-e neki vagy sem, hanem ő maga. Jelentkezel és találkoztok. Ha igazi Férfi akkor tudni fogja úgy kezelni a helyzetet hogy ne sérüljön az egód, ne érezd magad rosszul.

4) Lehet már nem vagy tini, de ha egy valódi Dom előtt állsz akkor vissza fogsz repülni ismét tinikorodba :) Úgyhogy hajrá a vágyak azért vannak, hogy megéljük őket!

2021. dec. 15. 01:17
 6/9 A kérdező kommentje:

#5:

Nem mondtam, hogy ő tett ilyenné:D természetesen nem. Akkor is bennem volt a hajlam, csak még nagyon tapasztalatlan voltam, ezért nem akarta minden vágyát velem megélni, csak mutatott pár dolgot. Ennyi. Nem miatta lettem sub.

Igen, részben ugyanaz a vonzalom van mint akkor, csak már rájön az is, hogy tapasztaltabb fejjel látom, hogy mennyire ritka kincs is volt az a pasi (szex szempontból).

Aranyos vagy, hogy bíztatsz, de szinte biztos csak kedvesen elbeszélgetne velem, hogy mi történt velem azóta stb, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem menne tovább vagy ha igen, akkor se lenne hosszútávú, inkább a nosztalgia meg izgalom vinné bele, hogy ennyi idő után újra velem lenne. Nem attól félek, hogy nekem rosszul esne az elutasítás, mert az ilyen nem érdekel. Inkább az a problémám, hogy úgy látom 1 nagy visszatérésem lehet és ha visszautasít, utána akkor vége, nem keresem meg újra.

2021. dec. 15. 02:22
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 te irányítod a sorsod, az életed, vagy hagyod hogy csapódj ide-oda? Igenis felhívod, írsz neki, találkoztok, beszélgettek - nem tudod előre mi történik. Legalább újra látod, beszéltek, tanulni fogsz abból is. Majd leülepíted magadban a kavargó érzéseket. Ha újrakezditek újrakezditek, ha nem akkor mit veszítesz? Mész tovább előre az úton tapasztalatokat gyűjteni.
2021. dec. 15. 02:28
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj én őszinte leszek, ha lepontoznak akkor is.

Ha 160-170 között vagy, akkor 80kg sok egy nőnél(nekem, gondolom neki is), főleg ha hasad is van.

Amúgy ezzel nem is lenne probléma, de ugye te említed, hogy ez a hapsi a vékony lányokat szereti. Nos én is a vékony lányokat szeretem, a kövér nőktől undorodom. És azzal tényleg nincs probléma, hogy te ennyi kg vagy. Csak ugye ízlések és pofonok. Aki a vékony lányokat szereti, az nem szereti a kövérebb nőket. Tehát nem sok értelme van így bepróbálkozni egy vonzó, gazdag pasasnál, mert kb annyi történne, hogy kedves lenne veled, de szépen lassan lekoptatna. Legalábbis én biztosan ezt tenném.

De hogy jobban érthető legyen, ő egy sikeres, jóképű, vonzó pasi aki a vékony lányokat szereti (plusz az a tipus a leírásod alapján, aki betesz, kivesz, viszlát) akkor miért kefélne veled, ha kb minden ujjára megkapja az ideálját? Bocsi nem akarom összetörni az álmodat, de logikus hogy nem fog veled szexelni.

Lefogyni miatta? Hát 20kg-t nem 1 hét ledobni, és még akkor sem biztos a dolog. Mérlegeld, hogy megéri-e neked, illetve hogy megtudod-e egyáltalán csinálni.

Tanács: Én azt tenném a helyedben, hogy felkeresném, de csak mint barát. Aztán ugye pár beszélgetésből kiderül, hogy vonzódik-e hozzád, vagy szeretne-e többet. Pl ha felhozza, "huhh emlékszel régen mikor szét lovagoltál" bla bla bla, akkor tuti, hogy döngetne még mindig.

2021. dec. 15. 02:59
 9/9 anonim ***** válasza:

8-as vagyok!

Még valamit hozzá fűznék. Talán úgy tudod még becsalogatni a hapsit, ha felajánlod neki, hogy azt csinálhat veled amit csak akar, ki élheti rajtad a vágyaidat. (És mivel domináns, tuti hogy van neki olyan) Nekem is van olyan vágyam amit ha megengedne valaki, akkor eltudnám nézni hogy duci a csaj.

2021. dec. 15. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!