Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve tartó plátói szerelem el tud múlni? 24nő
A plátói szerelem lényege, hogy kevés köze van a valósághoz.
Megismered valamennyire a célszemélyt, az ismeretlen részeket fejben kipótolod tetszés szerint, és ebbe a fiktív emberbe vagy szerelmes. Teljesen értelmetlen és élhetetlen körülmény.
Viszont a valóság történései ezt könnyen el tudják söpörni. De csak ha engeded. Ha elég érdekes a valóság, amiben élsz, eszedbe sem fog jutni álmodozni és úgy söprődik ki a fejedből az illető, mintha sosem lett volna.
De ismétlem: csak ha engeded és hajlandó vagy a valóságban élni. Ha tudatosan az álmodozást választod, akkor lemondasz az életről, és együttmaradsz a képzelt szerelmeddel.
Én is hasonlóképp vagyok, szerintem igazán sosem fog elmúlni. Ez a rossz a plátói be nem teljesült szerelmekben, a mi lett volna ha érzés. Közben meg lehet teljesen másmilyen a férfi, mint amilyennek gondoljuk :)
23L
4es vagyok
Egy időben én is fantáziáltam, mi lett volna azzal a lánnyal anno.... aztán amikor láttam, hogy borul a valóság és olyan kiabálja az arcomba, hogy "döntsd már el kit és mit akarsz" akkor rájöttem, hogy tulajdonképpen mihez is ragaszkodom? Egy fantáziaképhez, egy szellemhez. Mert persze az a lány már rég mással van és kvára eszébe sem jutok, még ha régen ő is szeretett engem.
Vegyétek észre: ha engedtek ennek a szarnak, elmegy az életetek mellettetek. És miért? A nagy büdös semmiért, hiszen az amibe szerelmesek vagytok csak a ti fejetekben létezik, a valóság nem hasonlít! Ha hasonlítana, akkor az a srác vag ylány már rég felkeresett volna és együtt lovagolnátok a naplementébne, de ő valószínűleg baromi boldog valahol máshol valaki mással, és közben eszébe se juttok!
És hozzátenném: Nemrég volt a lány esküvője, és teljes szívemből tudtam neki örülni és gratulálni neki. Szóval tapasztalatból mondom, létezik kiút, el tud múlni ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!