A sok éven át tartó, elkeseredett plátói szerelemnek lehetnek káros hatásai az egészségre?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 17:01
2/12 anonim válasza:
nekem nem plátói szerelem után posztraumás stressz alakult ki, majdnem belehaltam :(
4/12 mi lenne válasza:
jesssz, ha csak 1 kis öngyílkosság, könnyen megúszod. ami kemény: életedet mérgezed évtizedeken keresztül a depitől kezdve a paranoián át sok betegségen. mihamarabb próbáld magad túl tenni rajta ! drukkolok
5/12 anonim válasza:
Izületi gyulladás, kiugorhat a vállad, ilyesmik.
6/12 rrrrrreennnnn válasza:
Igen,rengeteg kàros hatàsa lehet,ùgyhogy mielőbb szedd össze magadat!
A tested,a lelked, a gondolataid is megbetegszenek.
Gondolom,màr érzel valami bajt,ezért tetted fel a kérdést...
7/12 Helyes válasz válasza:
Elkeseredés az biztos.
Csak azt nem értem,hogy amelyik metró nem vesz föl,az után miért kell szaladni?
Az igazit nem tudod úgyse lekésni,csak ha az ilyen baromságokra figyelsz,nem veszed észre a nagy Ő-t.Végre nézz tovább a platónál,lásd meg a teherautót is!:)
9/12 anonim válasza:
Nem metró, nem villamos, hanem szekér! Nahát...
10/12 Peternagyhu válasza:
Szerintem ez már mánia. Ha a tények és az észérvek 6 éve nem segítenek, fordulj pszichológushoz! Higgy magadban, adj esélyt olyannak, akivel kölcsönösen szeretitek egymást! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!