Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve tartó reménytelen plátói szerelemben élt már
valaki?
Figyelt kérdés
Mindenkit visszautasítok miatta, nem tudnék más iránt semmilyen érzelmet táplálni, 8 éve ugyanolyan intenzitással szerelmes vagyok belé. Együtt jártunk KRESZ-re annó, ott ismertem meg, akkoriban kezdett konditerembe járni. Évről évre jobb pasi lett belőle, de sajnos mindig van barátnője, aki hozzám képest bombanő, így ha nem lenne, akkor sem lenne esélyem nála szerintem. Korábban duci voltam, 3 éve én is edzek, lefogytam, de az alkatom még messze nem tökéletes. Komolyan már ott tartok, hogy fizetnék is neki (csak neki, másnak kizárt!), hogy töltsünk el együtt egy szenvedélyes estét vagy éjszakát.
igen ismerek ilyet. elmegy mellette az élet egy olyan miatt, aki le se xarja.
2020. júl. 16. 19:25
3/11 anonim válasza:
Egy bálványba vagy szerelmes. Fogalmad nincs, hogy milyen ember ő.
Keressél fel orvost.
2020. júl. 16. 19:27
4/11 anonim válasza:
Én teljesen megértelek. Én 5. éve vagyok ugyanebben. Persze voltak kapcsolataim, de mindig az lett a vége, hogy : vagy ő, vagy senki. Lehet hülyének nézni, de nem tehetek róla hogy ez van. Ő persze semmiről nem tud, néha váltunk pár szót telefonon, szerintem tudja is hogy szeretem, szerintem ő is, mégsem történik semmi. Egy tanfolyamon ismertem meg, de azóta ő egy másik városba költözött. Sokáig azt hittem hogy ez az oka hogy nem keres.
Aztán rájöttem, hogy nem kellek neki. Azt hallottam hogy volt egy párja 7 hónapig, és teljesen olyan lány volt mint én. Hülye vagyok hogy mindig kombinálok.
Nem tudok okos tanácsot adni neked. Biztos nem csak ketten vagyunk így.
2020. júl. 16. 19:28
5/11 A kérdező kommentje:
Tanfolyam alatt sokat beszélgettünk, végtelenül segítőkész és kedves embert ismertem meg benne, nemcsak velem, mindenkivel ilyen volt. Ismerősök vagyunk közösségi oldalon, látom miket oszt meg, rak ki, abból is ez jön le.
2020. júl. 16. 19:31
6/11 anonim válasza:
Én, 9 és fél évig. Szerencsére csak 10 éves voltam, szóval ez miatt nem maradtam le semmiről. Nem lehet ezt csinálni, senki nem ér ennyit. Amúgy tudom hogy nehéz ezt leküzdeni én is nagyon ragaszkodó vagyok, de ez így nem élet.
2020. júl. 16. 19:39
7/11 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok...
2020. júl. 16. 19:40
8/11 anonim válasza:
igen egy végtelenül kedves és segítőkész ember miatt, akit mellesleg nem érdekelsz, valóban megéri feláldozni az életedet és a fiatalságodat.
2020. júl. 16. 19:41
9/11 anonim válasza:
Te beteg vagy, segítségre van szükséged
2020. júl. 16. 19:43
10/11 anonim válasza:
Mintha én írtam volna. Annyi, hogy én jóval idősebb vagyok nálad, így abban se reménykedhetek, hogy kinövöm 😀 Ugyanígy 8 év de nekem volt közben egy kapcsolatom, bár nem tudom minek, mert az meg őrült volt. Most se mondom, hogy nem lehetne, de az én koromban már egyik rosszabb, mint a másik, szóval nem találkozom olyannal, aki érdekelne.(Ő pár évvel fiatalabb nálam, és ő is csak egyre jobb.) Amúgy bírom, hogy 3 randi után bárki lehet szerelmes, senki nem vonja kétségbe az értelmi képességeit. Biztos jobban ismerik egymást 3x1 óra után, mint akivel évekig rendszeresen találkozol, beszélgetsz.(Nálam ez a helyzet.) Ennek ellenére azt mondom, nyiss másfelé is, mert hidd el, később esélyed se lesz, csak a selejt marad😁 Azt végképp nem javaslom, hogy fizess neki. Azért az durva lenne! Nekem meg se fordulna a fejemben. A lepontozóknak előre szólok, nem like jel! Arra való, hogy értékeld, választ ad-e a kérdező kérdésre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!