Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve tartó reménytelen plátói szerelemben élt már valaki?
Figyelt kérdés
Mindenkit visszautasítok miatta, nem tudnék más iránt semmilyen érzelmet táplálni, 8 éve ugyanolyan intenzitással szerelmes vagyok belé. Együtt jártunk KRESZ-re annó, ott ismertem meg, akkoriban kezdett konditerembe járni. Évről évre jobb pasi lett belőle, de sajnos mindig van barátnője, aki hozzám képest bombanő, így ha nem lenne, akkor sem lenne esélyem nála szerintem. Korábban duci voltam, 3 éve én is edzek, lefogytam, de az alkatom még messze nem tökéletes. Komolyan már ott tartok, hogy fizetnék is neki (csak neki, másnak kizárt!), hogy töltsünk el együtt egy szenvedélyes estét vagy éjszakát.2020. júl. 16. 19:19
11/11 anonim válasza:
Nem hittem, hogy rajtam kivül más is jár ebben a cipöben. Én "csak" 5 éve vagyok szerelmes, igaz, köztünk volt szex is, söt, egy munkahelyen dolgoztunk. Tudom, hogy soha nem lesz még egy ilyen macsó, eszméletlen jó hapsi az életemben, akiért ennyire oda-vissza vagyok. Nekem is voltak próbálkozásaim az 5 év alatt, adtam esélyt másnak, de valahogy mindig "nála" kötök ki. De nem kellek neki:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!