Több évig tartó reménytelen, plátói, egyoldalú szerelemre mi a megoldás?
Nem vagyok egy spirituális ember, de erőteljesen elgondolkoztam azon, hogy elmegyek egy ezoterikus(?) szakemberhez, aki tud valami okosat mondani.
Szerintetek mit kéne tennem?
Állandóan szorít miatta a mellkasom, őrülten féltékeny vagyok, nem tudok már koncentrálni semmire.
"egy ezoterikus szakemberhez, aki tud valami okosat mondani"
- ez egy érdekes dolog. Szerinted - sok pénzért - tud mást mondani, mint hogy engedd el? Mert én most ingyen teszem, szívesen. Senki sem tudja helyetted megtenni ezt a lépést.
Nehéz persze, de ezért nem kell pénzt kiadni, attól nem lesz könnyebb.
Ha elképzelnéd, hogy most váratlanul betoppanna a shift ő - hogy mégis Téged akar, örökre!
- és elképzeled, hogy 5 év múlva azon veszekedtek, ki vigye le a szemetet.
-------------------
talán így megmaradna a szép szerelem, ha mindez nem történik meg
-------
és kezdj új életet, írj, rajzolj, fess, zenélj, énekelj, táncolj!
majd alakul a saját életed, hogy letetted ezt a súlyt,
haladsz és nem behúzott fékkel
---
ügyes légy!
Azt tudnám tanácsolni hogy kezdj el keresni mást.
ismerekedj, érjenek impulzusok.
Az, hogy elfelejted. Örökre. Vagy elkezdesz verseket írni, ha olyan tehetséges vagy, mint Juhász Gyula volt.
"Állandóan szorít miatta a mellkasom, őrülten féltékeny vagyok, nem tudok már koncentrálni semmire."
Ha reménytelen, és te is tudod és ő is közölte, akkor minek kínzod magad? Azt hiszed, azzal jobb lesz, ha elmégy egy sarlatán jósnőhöz, aki néhány ezresért csinál neked "szerelmi kötést", ami nem fog működni - mert alapból baromság -, és mindig lesz rá mgyarázata, és kifogása, ha rákérdezel, hogy miért nem működik.
Fogadd el: akibe te őrülten bele vagy esve, az nem szeret. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!