Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kinek milyen sexuális perverz fantáziái vannak?
Egy vonzó férfias sikeres domináns férfi csábítson el. Végre legyen egy pasi aki zavarba tud hozni. Akinél a nagydumás csaj megszeppen. Legyen hűvös, de figyelmes és kedves. Csavarjon az ujja köré. Érezzem egy törékeny nőnek magam, aki nem tud menekülni. Lássan a végzetem, miazerint nagyon csúnyán meg leszek baszva. Persze addig a végletekig felcsigáz. Aztán legyen egy olyan szenvedélyes, vad szex köztünk, amit soha nem felejtek el. Olyan rég volt jó szexben részem, hogy szinte azt se tudom már hogy az milyen. Félek ha ez megtörténne, kb azonnal szerelmes is lennék, annyira ráfüggnék egy ilyen férfira, aki tudja mi kell egy nőnek az ágyban.
Ha ez túl uncsi, akkor a válasz: 3as szex 2 pasival, pisiszex, egy nővel becserkészni egy vonzó férfit és szobára hívni majd szexelni vele 3asban (bi is), meleg férfi szexet végignézni, dugni egy hajó fedélzetén a tenger közepén stb stb
Na mi van megérkeztek a gyk-s pasik, akik szerint minden nő krva aki élvezni meri a szexet vagy a misszionáriuson kívül másra is nyitott? Ne sírjatok már ilyen hangosan.
Szeretném kipróbálni a szexet egy másik lánnyal, akivel mondjuk egy buliban kavarodunk össze (kellene egy kis ital, hogy meg merjem tenni, de már nagyon vágyom rá)
A másik pedig elmenni egy swinger klubba
Szép világos színű fehérneműt vennék fel, áttetszőt vagy csipkéset
Azt mondják a fiatal lányokra mindig nagy kereslet van a swingerekben, nagyon izgatja a fantáziámat, hogy mekkora sikerem lenne ott, főleg ha találnék olyan 30 körüli igényes embert/párt, akivel lehetne ott mindenki előtt szexelni
Ha kívánhatnának 3-at Zeusztól, nem tehetnék, mert már azelőtt minden vágyukat teljesítettem az ágyban, minden nőnek. Álomlista én vagyok
24F
Testépítő bajnok 4x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!