Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel tudjatok megbeszelni a szexualis kerdeseiteket, fantaziatokat ?
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 07:54
1/15 anonim válasza:
A barátommal, a feleségemmel, és itt a gyakorin is néha találok olyan beszélgető partnert, aki szeret ilyes és más témákról is beszélgetni.
Ha valaki gondolja, akkor írjon rám :)
F56
4/15 anonim válasza:
Senkivel 🤣 kevés olyan perverz van mint én (F)
6/15 anonim válasza:
itt próbáltam már de nem nagyon lehet pedig jó volna valakivel
7/15 anonim válasza:
A barátnőmmel, elég sok dologra nyitott. Meg haverokkal néha.
8/15 anonim válasza:
A barátnőmmel nem, ő annyira szürke a témához mint egy kisegér.
9/15 anonim válasza:
Párommal. Szoktunk csak úgy elmélkedni, hogy mi milyen lehet vagy mit próbálnánk ki az életünk során. Szeretem megbeszélni vele. Még a legkényesebb dolgokat is meg szoktam neki említeni, mondjuk, hogy "Hm azért egyszer kipróbálnék egy ilyen korú faszit". Aztán tud róla de végül nevetünk ezeken:D Mással nincs lehetőségem.
10/15 anonim válasza:
Férjemmel. De nem mindenről, nem teljes mélységekben. Ez sajnos kicsit el van csúszva nálunk a kapcsolatunkhoz képest. De már egyre inkább alakul.
Itt beszélgettem régebben valakivel, akivel egész jól tudtunk érinteni bátran sokmindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!