Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, kivel beszélitek meg a szexualitást érintő kérdéseitek?
Nyílván mindenkiben felmerülnek szexxel, önkielégítéssel, nemiséggel kapcsolatos kérdések.
Ti kivel tudtok ilyenekről kendőzetlenül beszélgetni?
23/F
1es, nem, nem rátok gondoltam, bocsi.
2es. Szerintem vannak "pasis dolgok", amiket a nők nem tudnak megérteni, én ezekre gondoltam.
Nem nincs kanyu a egész.
Most komolyan a pasik nem beszélik ezt meg ahogy a lányok sem szokták szinte sose.
Ez tabu téma teljesen. Ha mégis beszélgetsz vele ezekről akkor nagyon mélyen a begyében vagy.
A fiúk szeretnek túlozni hogy ennyit meg így dugtam meg meg milyen jó vagyok közbe meg amint meglátja a puncit s bedugja egyből elsül ahogy a csajok is a barátnőiknek szoktak általában olvadozni hogy így szaggatnám le a ruhát róla. ha letámadna magáévá tehetne meg esténként elalvásnál "csak rá gondolok" mind a két nem megtartja magának a ilyeneket nem osszák meg mással ha mégis az nagyon kivételes személy lehet.
5. Olyan nehéz elhinni, hogy vannak őszinte emberek, akiknek nem az egójuk ápolása a lényeg?
Elhiszem hogy sok a negatív tapasztalatod, de ne általánosíts, kérlek!
6. Barátnőd bármit meg tud érteni? Minden jellegű problémát?
Bárkivel szívesen beszélek akár az ő szexuális tapasztalatairól, akár az enyémekről. Számomra nincs olyan, hogy tabu téma.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!