Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, kivel beszélitek meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, kivel beszélitek meg a szexualitást érintő kérdéseitek?

Figyelt kérdés

Nyílván mindenkiben felmerülnek szexxel, önkielégítéssel, nemiséggel kapcsolatos kérdések.

Ti kivel tudtok ilyenekről kendőzetlenül beszélgetni?

23/F

2017. szept. 11. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Figyelünk rád. Itt vagyunk veled. Mond, mi bánt? :D (22N)
2017. szept. 11. 23:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Senkivel. Ez két emberre tartozik csak, rám, illetve a nem létező páromra.
2017. szept. 11. 23:26
 3/11 A kérdező kommentje:

1es, nem, nem rátok gondoltam, bocsi.

2es. Szerintem vannak "pasis dolgok", amiket a nők nem tudnak megérteni, én ezekre gondoltam.

2017. szept. 11. 23:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Volt olyan dolog, amiről fiúbarátommal, és volt olyan, amiről lánybarátommal tudtam beszélni inkább. És olyan is volt, amiről a párommal.
2017. szept. 11. 23:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem nincs kanyu a egész.

Most komolyan a pasik nem beszélik ezt meg ahogy a lányok sem szokták szinte sose.

Ez tabu téma teljesen. Ha mégis beszélgetsz vele ezekről akkor nagyon mélyen a begyében vagy.

A fiúk szeretnek túlozni hogy ennyit meg így dugtam meg meg milyen jó vagyok közbe meg amint meglátja a puncit s bedugja egyből elsül ahogy a csajok is a barátnőiknek szoktak általában olvadozni hogy így szaggatnám le a ruhát róla. ha letámadna magáévá tehetne meg esténként elalvásnál "csak rá gondolok" mind a két nem megtartja magának a ilyeneket nem osszák meg mással ha mégis az nagyon kivételes személy lehet.

2017. szept. 12. 00:32
 6/11 anonim ***** válasza:

barátnőmmel

25f

2017. szept. 12. 01:59
 7/11 A kérdező kommentje:

5. Olyan nehéz elhinni, hogy vannak őszinte emberek, akiknek nem az egójuk ápolása a lényeg?

Elhiszem hogy sok a negatív tapasztalatod, de ne általánosíts, kérlek!

6. Barátnőd bármit meg tud érteni? Minden jellegű problémát?

2017. szept. 12. 07:03
 8/11 anonim ***** válasza:
legjobb haverommal és barátnőmmel :D
2017. szept. 12. 07:48
 9/11 anonim ***** válasza:
feleségemmel és ha valami merész titkos dolog, akkor idegenekkel interneten, a megfelelő fórumokon. (Mondjuk nem itt, mert úgy érzem az ittenieknek még nincs meg a megfelelő tapasztalatuk, de vannak helyek ahol tényleg "szakosodott" rókák írogatnak)
2017. szept. 12. 10:20
 10/11 János Gilján ***** válasza:

Bárkivel szívesen beszélek akár az ő szexuális tapasztalatairól, akár az enyémekről. Számomra nincs olyan, hogy tabu téma.

37F

2017. szept. 12. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!