Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki nem igényli a szexualitást? Vagy csak nagyon ritkán?
Figyelt kérdés
Szerintetek találok olyan nőt aki szex nélkül is velem lenne? Egyszerűen nem izgat a szex... maga a gondolat igen, de amikor ott vagyok nem tudom átérezni... Néha elkap az ihlet, de amikor ott vagyok hogy csinálnom kéne elkezd verni a szívem és lesokkolok. Mindig azt érzem a kényszert hogy teljesítenem kellene és lesokkolok tőle. Szegény barátnőm is múltkor meztelenül pucsított, és nekem hirtelen lelankadt.. ilyenkor izgat a gondolat, de amikor ott vagyok lesokkolok. Pedig csináltam már... de akkor mindig beszedtem vmi potencia nevelőt. Szeretem barátnőmet, imádok vele lennei, de egyszerűen nem tudom mikor kéne csinálnom vele, mikor akarja ő... Soha nem kezdeményez, de gondolom nekem illene. engem az izgatna fel ha látnám hogy ő is akar. Általában fekszik vagy sokáig kell győzködni, ezzel meg nő a nyomás rajtam is hogy győzködöm aztán beégek. Nekem tökéletesen ideális lenne ha max havi 1-2 alkalommal szexelnénk.2017. júl. 25. 20:44
1/3 anonim válasza:
Vele nem is lesz több. Aztán majd kidob, mert nem vagy elég jó neki.
Dobd ki most azonnal, mert befordulsz tőle! Nincs veled semmi baj, csak találkoznod kell egy igazi nővel. Az ilyennél még a guminő is szenvedélyesebb, és jobb. Ő már ilyen marad. Add meg neki a lehetőséget, és magadnak is, hogy jobb párjaitok legyen. Ezzel a nővel csak szenvednél. Nem csak az ágyban ilyen, hanem az életben is, csak még nem látod.
2/3 A kérdező kommentje:
Komolyan én is gondoltam már erre... De neki volt egy hoszabb kapcsolata is meg pár rövid, és mindig arra gondolok hogy velük hogy működhetett? nekik elég volt hogy lefeküdt és várta a hogy a férfi erre teljsen beinduljon? ezek szerint csak velem nem jó valami..
2017. júl. 26. 06:33
3/3 anonim válasza:
Nem neked való! Egy-egy más személyiségű emberrel mindkettőtöknek jó lehet. De együtt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!