Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero párok! Ti szoktatok análisan szeretkezni? A meleg barátom nem hiszi el, hogy a heterók körében ez csak ritkán fordul elő. Nekem vagy neki van igaza?
Nem túl gyakori, de felettébb divatos dolog. A nők nagy része - mivel általában ez nem, hogy nem izgató, de egyenesen kellemetlen is lehet - nincs túlzottan oda érte. Persze, a pasik jelentős része meg erőlteti, főleg akik annyira sem tisztelik a barátnőjüket, hogy figyelembe vegyék az érzéseiket.
Ami engem illet, nem igazán vonz az anál. Erőltetni meg nem fogom azt, amit a barátnőm nem akar, még akkor sem, ha nekem jól esne. Mert ház milyen élvezet az, ami a másiknak kellemetlen?
Viszont volt egy olyan barátnőm, aki kifejezetten kérte, hogy legyen anál. De rajta kívül a többi hallani sem akart róla.
Szoktunk :)
És annyira nem is kellemetlen, ha ellazulok, ugyanúgy élvezem mint p*nciba... :)
24N
Sajnos ritkabban van mint szeretnem mert a pasim nem szereti.
Ha megis akkor en elvezem plane ha kozben van csiklo simi is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!