Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ittassan mindenki kicsit durvább, akaratosabb a szexualitást illetően?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert eddig akivel úgy voltam eddig együtt, hogy ö ivott valamennyit, akkor az esetek többségében valamennyivel durvább lett, akaratosabb (nem tűrte el olyan könnyen azt, hogy nem, hanem próbált rávrenni). Nem az egyéjszakásra gondolok, hanem a hosszabb szexuális viszonyra vagy párkapcsolatra. Ahol alapvetően megvan az egymásra odafigyelés, nem csak a magam része a lényeg.2017. aug. 19. 11:52
1/8 anonim válasza:
Belőlem semmi ilyet nem váltott ki még alkohol. Részegen van, hogy még odaadóbb és bújósabb vagyok :D 22F
2/8 anonim válasza:
eleve halál nyugodt vagyok, ha iszok akk csak kanos leszek ugyanolyan nyugalmi állapot mellett.. exemmel az első szeretkezésünk ittasan jött össze, addig csak orrba-szájba ment a dolog
4/8 anonim válasza:
Én is csak kanosabb leszek, de durvább nem hinném.
Max. elszáll az agyam, de nem bántok senkit, csak hisztizem.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem bántásra gondoltam, hanem pl. hogy aki alapvetően okyan kedves, aranyos..az nekinyom a falnak, csókol, markol... ezt értettem a durvább alatt. tehát nem az a finom, lassú, megfontolt marad a tempója/hozzáállása.
2017. aug. 19. 13:05
6/8 anonim válasza:
Hát ha én nekiállok piálni akkor nem állok meg 2 sörnél bizonyos mennyiség után meg elég küzdelmes felállítani a lőcsöt úgyhogy inkább neki sem állok ha csak az asszony nem erőlteti, ami szintén ritka, szóval ilyen probléma velem biztos nincs.
7/8 anonim válasza:
Nekem az még be is jön, ha durvább :D:D
8/8 anonim válasza:
Mindenki más részegen. Ez nem az alkoholtól függ. Van aki beletörődőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!