Mik a kedvenc sokak által feltett kérdéseitek?
Figyelt kérdés
Nekem a Tini Párkapcsolatok témakörnél az online levelezgetős szmájliküldős kérdések xdd2021. nov. 21. 12:57
1/6 anonim válasza:
"Lehetek terhes?" és társai. 1 milliószor már biztos hogy feltették ezt a kérdést az oldalon valamilyen formában, de továbbra is felteszi újra és újra a sok agyilag zokni ahelyett, hogy keresne az oldalon egy az övével megegyező kérdést és elolvasná a válaszokat. (Arról meg nem is beszélve, hogy esetleg más, hiteles forrásból tájékozódna a témában)
2/6 anonim válasza:
"Milyen sportot válasszak?"
"Hogyan fogyhatnék?"
"Melyik a legjobb küzdősport?"
Ezekre már ezerszer érkezett válasz... elég unalmas, meg sem nyitom őket.
3/6 A kérdező kommentje:
Igaz!
Nekem meg a "szerelmes lehet belém ha ilyen jeleket küld" társai a "kedvenceim"!
2021. nov. 21. 19:59
5/6 anonim válasza:
A trollkérdések a gyerekvállalás kategóriában. Hihetetlen jókat tudnak veszekedni az anyukák :D
6/6 anonim válasza:
ADj már tippeket, milyen trollkérdések vannak ott amik a kedvenceid?
Én azon szoktam röhögni amikor anyuka mondja, hogy felülTÜNK, büfizTÜNK aludtUNK... Mondom: TE IS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!